anoniem

Anoniem 4 jaar geleden Geen reacties

 

Hai,

Even voorstellen ^.^
Mijn naam is Jeany en heb het vermoeden dat ik zwanger ben.. Het zit zo, op dinsdag 25 april heb ik samen met een vriendin een ovulatietest van CB gedaan, en er verscheen een paar minuten later een smiley.
Er is ook in die week (incl. De 25ste) geklust :P
Op vrijdagavond begon ik ongi krampen te krijgen.
Ik dacht van "Owjeej, mss toch eerder mijn menstruatie?". Op een gegeven moment had ik het idee dat ik vloeide en ging snel naar de toilet. Het was geen bloed maar veel witte afscheiding. Sinds die dag ervaar ik bijna iedere dag ongi krampen (lichte vorm) en spierpijn in de buik. Zo is het dat ik maandag 8 mei bruine afscheiding begon te krijgen (oud bloed) maar een paar druppels. Dit hield aan tot donderdag. Vrijdag uiteindelijk toch mijn menstruatie gehad. Maar het was anders dan normaal. Ten eerst was het anderhalve dag ipv 5 a 7 dagen en er zaten geen stolsels in, wat ik gewend was.
Sindsdien heb ik lichte drukkend en trekkend gevoel in mijn onderbuik. Best ongemakkelijk. Snap er helemaal niks van. Dit is de eerste keer dat mijn menstruatie kort is en dat ik voordurend vage klachten heb betreft mijn onderbuik.
Heb wel een aantal testen gedaan maar alles was negatief. Ben naar de huisarts geweest omdat ik soms misselijk ben (niet heftig) en in de middag vermoeid.
De huisarts kon het niet verklaren en had ook een zwangerschapstest gedaan (negatief). Ze had het over pseudo-menstruatie. Maar moet het afwachten, tot mijn volgende menstruatie. Of ik nog mijn menstruatie krijg en zo ja of het net zo kort is als pas. Dan wilt ze bloedprikken en eventueel een echo.

Heeft er iemand zoiets meegemaakt en later bleek (na de negatieve testen en zwangerschapssympthomen) zwanger te zijn?

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden