anoniem

Anoniem 4 jaar geleden 1 reactie

 

Hee.

Ik zit met een aantal dingen waar ik graag jullie hulp bij kan gebruiken.

Ik zal bij het begin beginnen.
Ik heb tourette en slik hier zware medicatie voor! Ik ben 1.5 jaar geleden gestopt met de pil na 10 jaar omdat ik van me nieuwe pil heel erg last kreeg van stemmingwisselingen en ik wou er even helemaal vanaf zijn! Nu 1.5 jaar verder ben ik nog niet ongesteld geworden.
Ik dacht vorig jaar bij mijn toenmalige vriend dat ik misschien wel zwanger kon zijn dus ben ik toen naar de gynaecoloog geweest. Die stelde vast dat ik momenteel helemaal niet vruchtbaar ben vanwege een hoog prolactine niveau door me medicijnen en dat ik daarom niet ongesteld word!

Nu heb ik sinds kort een nieuwe vriend, waar ik ja stom onbeschermd sex mee heb gehad. Nu had ik ongeveer 5 dagen daarna een kleine bloeding. Dus ik dacht yes word ik dan eindelijk ongesteld? Dit is nu 4 weken geleden. En krijg steeds meer kwaaltjes. Ik heb continu pijn in me onderrug, niet smaakt me meer, last van me darmen, melk uit me borsten, veel last van puistjes, vaker plassen en ontzettende stemmingwisselingen! Ik heb 2 weken geleden een eergisteren een test gedaan maar deze zijn beide negatief!

Nu had ik er vrede mee gekregen maar nu sinds 2 dagen, begint me buik op te zetten! Me buik was altijd wat opgezet na het avond eten maar nog nooit zo erg als nu!!
Ik wil graag een foto bijvoegen maar ik heb geen idee of dit hier kan? ( ik ben nieuw hier ).

Zou ik dan toch zwanger zijn? Het zou zo ontzettend welkom zijn! Of zit er misschien toch een ongesteldheid aan te komen?

Pagina 1, er is 1 reactie.

anoniem

Anoniem 4 jaar geleden

Wonderen kunnen! Best eens bloed laten nemen succes groetjes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden