Hoe kleed je jouw baby in de koudere (winter)dagen

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

baby-winter-kleding
 

Het is belangrijk dat jouw baby het niet koud krijgt in de winter. Door kou kan een griepvirus of een verkoudheid snel om de hoek komen kijken. Door de juiste warme kleding aan te schaffen, blijft jouw baby de hele winter door warm. Lees gauw de handige baby kleding tips voor jouw baby voor tijdens de koudere wintermaanden.

Laagjes

De beste manier voor jouw baby om warm te blijven, is door te werken met lagen kleding. Kies niet voor slechts een broekje en een truitje, maar bouw de outfit op in lagen. Van romper tot long sleeve shirt met een vest of warm jasje. Je behoudt veel meer warmte door in lagen te werken. Wanneer je op zoek bent naar verschillende laagjes kun je altijd kijken voor babykleding bij jayno.nl.

Skipak

Wanneer je de deur uitgaat met jouw baby in de winter, is het belangrijk dat de baby goed ingepakt is. Een dikke winterjas is een slimme investering, maar wellicht de beste optie is een skipak voor de baby. Dit werkt als een winterjas voor het hele lichaam. Dit pak is bestemd tegen koude temperaturen en wind. Dit is dus een ideale optie voor in de kinderwagen of buggy. Het werkt ook een stuk effectiever dan dekens die kunnen afzakken of afwaaien.

Sokken en schoentjes

Warme voeten zijn belangrijk voor de warmte van de rest van het lichaam. Wanneer de voeten koud zijn, kun je het al sneller koud krijgen. Vergeet daarom nooit om warme sokjes bij jouw baby aan te trekken. Ga je de deur uit? Doe dan ook schoentjes aan. Het maakt niet uit dat de baby nog niet kan lopen, ze zijn slechts functioneel tegen de koude temperaturen.

Muts, sjaal en handschoenen

Wanneer het erg koud is in de winter, is het belangrijk om goed ingepakt naar buiten te gaan. Zorg ervoor dat je jouw baby goed kunt inpakken met warme kleding en de juiste winterse accessoires. Een warme wollen muts is de beste optie in de wintermaanden. Kies niet voor dunne mutsjes van katoen, maar voor dikke warme mutsen van wol. Ook kun je kleine wanten en handschoenen aanschaffen voor jouw baby zodat de handen niet koud worden. Veel babyjassen en skipakken hebben een functie waarbij de handen in de mouwen van de jas kunnen. Zo blijven de handjes van jouw baby altijd warm.

Een deken mee

Heeft jouw baby het toch koud of heb je niet genoeg warme kleren bij jouw baby aangetrokken? Het is belangrijk dat je tijdens de wintermaanden altijd een babydeken meeneemt wanneer je op pad gaat. Mocht jouw baby het koud krijgen, dan kun je altijd nog een warme deken omslaan of warm inbakeren.

Zorg ervoor dat jouw kind warm de wintermaanden doorkomt met de handige bovenstaande tips. Kleed jouw baby altijd lekker warm aan en neem altijd een extra deken mee wanneer je naar buiten gaat. Zo voorkom je dat jouw baby het koud krijgt tijdens de koudere maanden van het jaar.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden