redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

babykamer-behang
 

Wil je je babykamer nog mooier maken? Met een mooi behang tover je je babykamer om tot een speciaal en stijlvol plekje voor je baby. Een speciale print, grappige figuren of een stijlvol motief. Behang is tegenwoordig weer helemaal trendy. Wat heb jij op de muur in de babykamer?

Stijl bepalen voor je babykamer

Voordat je gaat beginnen met het in orde maken van je babykamer, moet je eerst bedenken wat voor stijl je wilt hebben. Hierbij is het ook belangrijk om te bedenken wat je op de muur wilt gaan doen. Kies je voor verf of toch voor behang? En kies je voor druk en kleurrijk of toch heel rustig? Wanneer je kiest voor een basis van meubels die simpel, strak en effen zijn, dan is één opvallende wand erg leuk om sfeer aan te brengen. Maar als je gaat werken met veel accessoires en kleurrijke meubels, kan je beter voor een rustig behangetje of verfje gaan.

Behang met een leuke print voor de babykamer

Wil je iets vrolijks en druks op de muur, zoals een leuk behang met verschillende motieven? Iets met dieren, voertuigen of grappige figuren? Tegenwoordig zijn er verschillende hippe merken en winkels die kinderkamerbehang met dieren, vogelhuisjes, auto’s, poëzieplaatjes en schoteltjes verkopen. Voor een leuke jongenskamer kun je natuurlijk ook kiezen voor dinosaurussen of grappige robots. Veel motieven zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ton sur ton babykamer behang

Vind je al die drukke en opvallende prints op het behang voor de babykamer te druk? Dan kun je beter kiezen voor iets rustigers. Kies dan bijvoorbeeld een mooi ton sur ton behang uit. De basis dit behang is erg rustig. Het bestaat uit twee tinten van een zelfde kleur die mooie patronen vormen. Bijvoorbeeld zilver op grijs. Ton sur ton prints zijn zachter en hebben als bijkomend voordeel dat ze visueel de ruimte groter laten lijken. Ton sur ton behang is er in allerlei verschillende kleuren en patronen.

Glasvezel behang

Wanneer je kiest voor iets rustigs op de muren, is glasvezel behang ook een interessante optie. Glasvezel behang, ook wel bekend als glasweefsel behang, is mooi en decoratief, maar ook functioneel. Met glasvezel behang kun je er voor zorgen dat eventuele scheuren in een muur niet meer zichtbaar zijn of worden. Het is er in verschillende geweven patronen van fijn tot grof, en van visgraad tot motieven. Nadat het glasvezelbehang is aangebracht op de muur moet je het afwerken met een muurverf. Je krijgt dan een prachtig resultaat en je kunt zelf de gewenste kleur bepalen.

Andere ideeën voor een stijlvolle babykamer

Naast behang zijn er natuurlijk veel meer leuke ideeën voor de styling van jullie babykamer. Voor op de muur kun je bijvoorbeeld denken aan een mooie (persoonlijke) muurschildering, een leuke muursticker of andere muurdecoraties. Uiteraard kun je ook op zoek gaan naar leuke kinderkameraccessoires waarmee je de babykamer of kinderkamer een stijlvolle en speelse sfeer kunt geven. Of je babykamer helemaal in vintage stijl gaan maken.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden