Thank us later, de beste raamdecoratie voor in de kinderkamer

deel-op-facebook-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-whatsapp-knop deel-op-pintrest-knop deel-via-mail-knop deel-op-twitter-knop deel-op-google-knop
 
redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

afbeelding-6-venetacom
 

Niets geeft zoveel voldoening als een kind die goed en lang slaapt. Ben je een moeder met een jong kind of zelfs meerder jongere kinderen? Respect, deze periode is niet altijd even leuk of makkelijk. Je bent niet alleen moeder, maar ook partner, dochter, zus, vriendin, etc en wat zou het heerlijk zijn als je kind goed slaapt (en dus jij ook). Tijd om de nachtrust van je kind te bevorderen! Hoe staat het met de raamdecoratie in de kinderkamer?

Deze raamdecoratie is geschikt voor de kinderkamer

Raamdecoratie is ontzettend belangrijk voor het bevorderen van je nachtrust. Of het nou om de nachtrust van je kind gaat of om je eigen nachtrust: niets is zo vervelend dat áls je kunt slapen je wakker wordt gehouden door verstorende factoren. Wanneer je je raamdecoratie perfect hebt hangen, hoef je je dáár in ieder geval geen zorgen meer over te maken. We vertellen je hieronder met álle liefde welke raamdecoratie geschikt is voor in de kinderkamer.

Plisségordijnen

Onze favoriet is toch wel het Top down bottom up plisségordijn. Veelzijdig en ideaal voor in de slaapkamer. Door het Top down bottom up systeem maak je banen op het raam waardoor de ruimte tijdens het spelen lekker licht is en ’s nachts lekker donker. Helemaal in een verduisterende stof te verkrijgen voor een extra donkere kinderslaapkamer. Een groot voordeel aan plisségordijnen is dat ze isolerend werken. De ruimte blijft door het jaar heen heerlijk op temperatuur én vervelend omgevingsgeluid van buiten wordt geweerd. Slaap lekker!

Overgordijnen

Ben je minder fan van plisségordijnen? Natuurlijk zijn er ook andere opties. Wat dacht je van stijlvolle overgordijnen met een verduisterende stof? Overgordijnen voegen direct ontzettend veel sfeer toe aan een ruimte en zijn een hele stijlvolle optie. Tijdens het spelen sla je de gordijnen open zodat de kamer het licht weer vangt en tijdens het slaapje gaan ze weer lekker dicht.

Rolgordijnen

Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing? Een verduisterend rolgordijn is de meest betaalbare optie wat betreft raamdecoratie. Ondanks de lage prijs, mag je wel een hoge kwaliteit verwachten: je kunt er net als bij alle andere raamdecoratie namelijk jarenlang van genieten. Verduisterende rolgordijnen zijn een goede optie voor het verduisteren van een slaapkamer. Houd er rekening mee dat er altijd kieren van licht zullen blijven. Natuurlijk verduistert het wel het grootste gedeelte van de kamer.

Voor welke raamdecoratie kies jij in de kinderkamer?

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden