74072597c9c85efae69ec7483fb60495

Mirthe75 2 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo iedereen! Ik ben al helemaal de babykamer aan het inrichten in mijn gedachten. Via Pinterest al heel veel leuke ideeën opgedaan. Qua budget is het alleen wat lastiger, de nieuwe spullen zijn wel echt heel duur allemaal. Daarom overweeg ik nu om het tweedehands te kopen.

Zijn er dingen die je echt niet tweedehands mag kopen? Het bedje en commode heb ik al wel leuk gezien tweedehands. Bij het bedje zit dan ook meteen een passend matras en alle lakens enzo erbij, daar twijfel ik toch wel over. En bijvoorbeeld de kinderwagen.

Ik hoor graag hoe jullie slim hebben de babykamer en andere spullen hebben aangekocht?

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

woman15

Jasmijn 2 jaar geleden

Wij kochten alles via de kringloop winkel en knapte het op. Leuker dan al die MDF meubeltjes. Veel meer karakter.

woman11

Conny-H 2 jaar geleden

Hoi Mirthe,

Ik heb ook veel 2e hands gekocht voor mijn kindjes. Kleding, commode, ledikant, peuterbed, speelgoed enz.

Ik ga wel altijd spullen zelf ophalen, zodat ik kan kijken in welke staat de spullen zijn.

De autostoeltjes en wandelwagen heb ik wel nieuw gekocht.  Autostoeltjes ivm veiligheid en wandelwagen omdat ik vrij specifieke eisen had.


woman8

Katinka 2 jaar geleden

Je kunt kijken hoe de kwaliteit is

woman14

Wen 2 jaar geleden

Hallo Mirthe,

Wij hebben het bedje en de commode nieuw gekocht (cadeau gekregen). Wij zijn daarvoor bij ikea geweest. Dus nog betaalbaar. Je kan altijd 2dehands nemen, zelf zou ik zeker een nieuwe matras nemen. De lakentjes kan wem 2dehands. Goed met detol wassen.

80% van de kleertjes hier zijn 2dehands. Heb je geen vrienden of familie wat nog kleertjes hebben liggen? Dan heb je er misschien geen kosten aan.

Het park (incl. Matras met dekentjes) hebben we 2dehands gekocht, ook onze chicco buggy 3 in 1 (maxicosi, draagmand en buggy). 

Een autostoel zou ik bij voorkeur wel nieuw kopen, want je weet nooit als die stoel bij een ongeval betrokken is geweest.

Ik koop 60% van het speelgoed ook 2dehands. 

Ze worden zo snel groot, en we leven in een wegwerp maatschappij. Niet alleen voor je portemonnee is het beter, maar ook voor de natuur.

Hopelijk heb je hieriets aan.

Groetjes

woman3

Annelies 2 jaar geleden

Hoi Mirthe,

Wij hebben toen ons eerste kindje geboren werd alles nieuw gekocht. Zijn hele kamertje ingericht met mooie spulletjes en allemaal nieuwe kleertjes. Tegenwoordig kopen we ook regelmatig mooie tweedehandskleertjes. We zoeken dan naar goede kwalitatieve merken en kunnen vaak nog hele mooie spullen kopen voor veel minder geld. Dat is wel echt een aanrader! Ze groeien er tenslotte zo snel uit en die kleren zijn dan vaak bijna niet gedragen. 

Groetjes!

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hoi mirthe

Ik koop ook heel veel op 2dehands.een echte aanrader.je kunt echt heel mooie spulletjes kopen voor weinig geld.ook 2dehandsbeurzen zijn heel leuk om te doen

Grtjs kim

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden