redactie

Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-leeuw
 

Als je kindje aan het einde van de maand juli geboren wordt tussen 23 juli en 23 augustus, dan is de babyhoroscoop Leeuw van toepassing. Aan het sterrenbeeld Leeuw zijn eigenschappen verbonden, die ook op jouw kindje betrekking kunnen hebben. Inzicht in de unieke kenmerken van de babyhoroscoop Leeuw kun je hier vinden net als een aantal praktische tips voor ouders hoe je om kunt gaan met een kindje met het sterrenbeeld Leeuw.

Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw

Een Leeuwenkindje kan brullend van zich laten horen, maar ook zomaar weer veranderen in de allerliefste en meest schattige baby. Een van de opvallende eigenschappen van het sterrenbeeld Leeuw is het enthousiasme en de drang om op de voorgrond te treden. Baby's en kindjes met het sterrenbeeld Leeuw beschikken over een opgewekt karakter en zijn vaak het zonnetje in huis. Uit de babyhoroscoop Leeuw kan afgeleid worden dat baby's en kindjes een trots karakter hebben en zich stoer kunnen doen, waardoor ze zelfverzekerd overkomen. Die zelfverzekerdheid is niet altijd echt aanwezig, maar uit zich wel door bijvoorbeeld de baas te spelen als er met leeftijdsgenootjes gespeeld wordt. Aan de andere kant zijn deze Leeuwenkindjes bijzonder aanhankelijk en vinden ze het heerlijk om geknuffeld te worden. Heb je een meisje met het sterrenbeeld Leeuw, dan zul je zien dat je kindje echt gericht is op meisjesaangelegenheden en voor jongetjes met het sterrenbeeld Leeuw geldt, dat zijn van avontuur houden en graag wilde spelletjes spelen. Verder valt in de babyhoroscoop Leeuw op, dat de kindjes al vroeg verantwoordelijkheid willen dragen en het leuk vinden om klusjes uit te voeren.

Tips voor ouders van een Leeuw

De kindjes met het sterrenbeeld Leeuw zijn er bij gebaat om vrijheid toegekend te krijgen, waarbij er uiteraard wel duidelijke grenzen moeten worden gesteld. Ouders met een Leeuwenkindje kunnen hun kindjes leren om respect te hebben voor anderen en zelf leren accepteren dat hun kindjes met het sterrenbeeld Leeuw enthousiast en erg druk kunnen zijn. Een andere tip voor ouders met een Leeuw in hun midden is om hun kindje met argumenten proberen te overtuigen in plaats van met een hard optreden zaken gedaan te krijgen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden