redactie

Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-maagd
 

De periode tussen 24 augustus en 23 september is de periode waarin er baby's met het sterrenbeeld Maagd geboren worden. De babyhoroscoop Maagd kent bijzondere eigenschappen toe aan kindjes, die onder het sterrenbeeld Maagd geboren zijn en het is voor elke ouder interessant en leuk om te weten welke unieke kenmerken dat zijn. Ouders met een kindje, die het sterrenbeeld Maagd hebben, kunnen ook van de hier gegeven praktische tips gebruikmaken in de omgang met hun kleine spruit.

Eigenschappen sterrenbeeld Maagd

Een van de leuke kenmerken van baby's met het sterrenbeeld Maagd is, dat ze al snel geluidjes proberen na te doen, die ze in hun omgeving horen. Alertheid is eveneens een opvallende eigenschap en er ontgaat hen dan ook weinig wat er in hun nabijheid gebeurt. Zodra baby's met het sterrenbeeld Maagd vaste voeding krijgen, zal hun smaak duidelijk naar voren komen. Het eten kan voor kindjes, waar de babyhoroscoop Maagd op van toepassing is, door de specifieke voorkeur voor smaak wel eens problemen opleveren voor de ouders. Een van de andere eigenschappen van het sterrenbeeld Maagd is dat ze van kleins af aan al een grote waarde hechten aan orde en netheid. Vaste gewoonten krijgen dan ook de voorkeur voor deze baby's en kindjes en als ze gevraagd wordt om hun speelgoed op te ruimen, zal dat veelal zonder tegenstribbelen gedaan worden. In gezelschap treedt een Maagdenkindje niet snel op de voorgrond en zal verlegenheid eerder om de hoek kijken. Perfectie is een eigenschap die voortvloeit uit de babyhoroscoop Maagd, maar dat heeft niet alleen betrekking op henzelf, maar wordt ook verwacht van anderen.

Tips voor ouders van een Maagd

Een van de tips die aan ouders van een kindje met het sterrenbeeld Maagd kan worden gegeven is het geven van veel affectie. Nu is dat natuurlijk een tip, die als vanzelfsprekend kan worden beschouwd, maar een baby Maagd stelt veel aandacht en knuffels erg op prijs. De fantasie van deze kindertjes kan gestimuleerd worden door verhaaltjes te vertellen of voor te lezen. Als je kindje wat ouder wordt, kan aangeraden worden om het Maagdenkindje een huisdier te geven, waar ze voor kunnen zorgen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden