redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-schorpioen
 

Alle kindertjes die geboren worden in de periode vanaf 24 oktober tot en met 22 november krijgen het sterrenbeeld Schorpioen. Als ouder ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de specifieke kenmerken van de babyhoroscoop Schorpioen en die kun je hier te weten komen. Ook zullen er hier een aantal handige tips voor ouders van kindjes met het sterrenbeeld Schorpioen worden besproken, zodat jij de adviezen kunt gebruiken in de omgang met je kindje.

Eigenschappen Schorpioen

Baby's met het sterrenbeeld Schorpioen hebben een bijzonder sterke wil en beschikken over enorm veel energie. De sterke wil van deze baby's leidt ertoe dat elke vorm van gezag een averechtse werking kan hebben. Voedsel dat een Schorpioen baby niet bevalt, zal dan ook resoluut geweigerd worden en daarbij kan de baby zeker luid van zich laten horen als zaken hem of haar niet bevallen. Naast een sterke wil en een duidelijke eigen mening, zijn ook de emoties altijd nadrukkelijk aanwezig. Een strijd zal geleverd worden om te winnen en mochten ze verliezen, dan wachten de kinderen rustig af tot een nieuwe kans zich voordoet. Uit de babyhoroscoop Schorpioen kan opgemaakt worden, dat deze kindjes over intense gevoelens beschikken en ook anderen uitstekend kunnen aanvoelen. Trouw is eveneens een belangrijke eigenschap van kinderen met het sterrenbeeld Schorpioen en dat wordt ook van anderen verwacht. Een Schorpioen kindje is zeker leergierig en nieuwsgierig te noemen en zal op school prima kunnen presteren. Zelfvertrouwen is hen niet vreemd en voor de toekomst worden vaak grote plannen bedacht, waar ze uren tijd aan kunnen besteden door er vooral over te dromen.

Tips voor ouders met een Schorpioen

Een van de tips die aan ouders van kindjes met het sterrenbeeld Schorpioen gegeven kan worden is een consequente opvoeding te hanteren, maar wel met een vriendelijke hand. Ook belangrijk is het om altijd woord te houden, want de Schorpioentjes stellen daar echt prijs op. Let dus op met goedbedoelde beloftes die snel gedaan worden, want het sterrenbeeld Schorpioen waardeert het niet als deze niet worden nagekomen. Het is verder belangrijk om dromen en toekomstplannen te ondersteunen en ze te leren omgaan met hun emoties.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden