redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-steenbok
 

Baby's die in de periode 22 december tot en met 20 januari het levenslicht aanschouwen, worden geboren onder het sterrenbeeld Steenbok. Ouders, die graag meer inzicht willen krijgen in de specifieke eigenschappen van het sterrenbeeld Steenbok, kunnen hier terecht. Naast de interessante informatie over de babyhoroscoop Steenbok zullen de praktische tips voor ouders over de omgang met Steenbok kinderen uitstekend van pas kunnen komen.

Eigenschappen sterrenbeeld Steenbok

Een Steenbokken baby kan de ouders plotseling doen opschrikken als de piepende geluidjes, die het maakt ineens overgaat tot luid krijsen. Kindjes met het sterrenbeeld Steenbok vinden het fantastisch om met de geluidjes ineens de aandacht te trekken. De kindertjes hechten een grote waarde aan regelmaat en laten dat ook als vanzelf merken doordat de honger zich steevast op dezelfde tijdstippen aandient. Wordt de vaste voedingstijd vergeten, dan zal papa of mama dat direct te horen krijgen, want er zal dan een enorm geschreeuw voortgebracht worden. De routine geldt trouwens ook voor het slaapschema van de Steenbokjes. Een drang naar avontuur ontbreekt bij dit sterrenbeeld, want er wordt vooral prijs gesteld op het bekende. Waar deze kinderen wel ondernemend in zijn is in het klimmen en dat varieert van het beklimmen van banken en stoelen tot zo snel mogelijk proberen om een trap omhoog te komen. Een van de eigenschappen van de babyhoroscoop Steenbok is de leergierigheid, waarbij een sterk geheugen ervoor zorgt dat de informatie behouden blijft. Steenbok kinderen hebben een serieuze aanleg en daar kunnen de ouders nog wel eens door worden verrast. Creativiteit ligt de kinderen van het sterrenbeeld Steenbok wel, maar als ze mogen kiezen, gaat de voorkeur toch uit naar meer nuttige activiteiten.

Tips voor ouders van een Steenbok

Steenbok kinderen houden ervan om praktische opdrachten uit te voeren en ouders kunnen hen daarin al jong tegemoet komen door praktisch en nuttig speelgoed te geven. Aangezien kinderen met het sterrenbeeld Steenbok graag in gezelschap van hun ouders en volwassenen verblijven, is het aan te raden om de kinderen te stimuleren om met vriendjes te spelen. Als de Steenbokjes nog baby zijn, vinden ze het al het prettig om regelmaat te hebben ten aanzien van vaste tijdstippen voor het eten, drinken en slapen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden