redactie

Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-stier
 

De babyhoroscoop Stier geldt voor alle kindertjes, die in de periode 21 april tot en met 20 mei ter wereld zijn gekomen. Het leuke van het kennismaken met de eigenschappen van het sterrenbeeld Stier is, dat je al snel na de geboorte de kenmerken ervan in het gedrag van je eigen kindje leert kennen. Daarom zijn hier een aantal van de meest opvallende eigenschappen van de babyhoroscoop Stier op een rijtje zet en worden er een aantal praktische tips gegeven voor ouders, die een kindje met het sterrenbeeld Stier hebben.

Eigenschappen sterrenbeeld Stier

Kindjes met het sterrenbeeld Stier beschikken over een enorme wilskracht en als hen iets niet zint, dan zal dit te merken zijn ook. Valt een hapje bijvoorbeeld niet in de smaak, dan zal deze baby het direct weer uitspugen. Koppigheid is ook een eigenschap die verbonden is met de babyhoroscoop Stier en het is zeker lastig om een kindje dat iets niet wil ertoe te bewegen, het wel te doen. Overtuigingskracht van de ouders kan hierbij goed van pas komen. Kindjes van het sterrenbeeld Stier beschikken over een sterk geheugen en dat komt hen later tijdens de schooltijd uitstekend van pas. Een Stier zal in de klas proberen haantje de voorste te zijn. Voor jongetjes en meisjes die over het sterrenbeeld Stier beschikken, geldt dat ze praktisch zijn ingesteld en graag bereid zijn om zonder tegen te stribbelen klusjes uit te voeren. Het sterrenbeeld Stier staat bekend om de aanleg voor sportiviteit en deze kinderen beschikken veelal over atletische eigenschappen. Betrouwbaarheid en eerlijkheid kenmerken verder het sterrenbeeld Stier en dat maakt hen geliefd bij de leeftijdsgenootjes.

Tips voor ouders van een Stier

Ouders van kindjes met het sterrenbeeld Stier wordt aangeraden om vooral veel liefde te gebruiken om zaken gedaan te krijgen en geen dwang toe te passen. Als er teveel dwang wordt toegepast, dan zal de Stier gaan steigeren en steekt de koppigheid op. Regelmaat is wel belangrijk voor deze kindjes en het is dan ook aan te bevelen om vaste patronen in te bouwen. Een Stier zal al snel tevreden zijn en kan zich prima vermaken met mooie voorwerpen waar naar gekeken kan worden of met muziek om naar te luisteren.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden