Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

maandclubs
 

Als je in de periode 19 februari tot en met 20 maart bevallen bent van je kindje, dan heb je een kindje met het sterrenbeeld Vissen op de wereld gezet. De babyhoroscoop Vissen kan je kennis laten maken met een aantal unieke eigenschappen, die aan het sterrenbeeld worden toegekend. Deze kenmerken zullen vast en zeker snel bij je eigen kindje terug te herkennen zijn.

Eigenschappen sterrenbeeld Vissen

Uit de babyhoroscoop Vissen blijkt dat baby's met dit sterrenbeeld als veeleisende kindjes beschouwd kunnen worden. Drammerigheid en koppigheid zijn onlosmakelijk verbonden met het sterrenbeeld Vissen. Dat is echter niet altijd rechtstreeks te merken, want deze kindjes gebruiken daarvoor een charmeoffensief. Uit de babyhoroscoop Vissen is ook af te leiden dat baby's en kindjes een dromerig bestaan leiden, waarbij hun grote fantasie dankbaar wordt ingezet. Aandacht en waardering zijn aspecten waar de Vissen zeer gevoelig voor zijn. Het zal bovendien hun zelfvertrouwen versterken als ze voldoende waardering en aandacht krijgen. Voor de structuur en regelmaat geldt dat baby's met het sterrenbeeld Vissen zelf een wisselend gedrag laten zien. De baby's zullen willen eten als ze honger hebben en gaan slapen wanneer ze moe zijn, zodat er geen vast schema aan gekoppeld kan worden. De babyhoroscoop Vissen kenmerkt zich door creativiteit en dat uit zich al vroeg door de belangstelling voor muziek, dans en uiteraard toneelspelen, want daar komt de fantasie weer om de hoek kijken.

Tips voor ouders van Vissen

Voor ouders van kindjes, die het sterrenbeeld Vissen hebben, is het belangrijk om vanaf het begin af aan volop aandacht en waardering te geven. Dat kan onder meer door de kindjes aan te moedigen en te prijzen, zodat het zelfvertrouwen direct een goede basis krijgt. De creatieve kant van kindjes met het sterrenbeeld Vissen kan gestimuleerd worden door al vroeg met de peuters te gaan knutselen, op muziek te dansen en toneelspelletjes te doen. Vissen zijn zeer gevoelig en zullen hun emoties niet altijd spontaan met de buitenwereld delen. Het is dan goed om ze even te laten wegdromen in hun eigen wereld en hen rust te gunnen. Zodra de emoties verwerkt zijn, zullen de kindjes al snel weer duidelijk aanwezig zijn.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden