redactie

Redactie 3 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-waterman
 

De babyhoroscoop Waterman is van toepassing op alle baby's die geboren worden in de periode van 21 januari tot en met 19 februari. Heb jij een kindje die in deze periode geboren is, dan kun je alvast kennismaken met een aantal eigenschappen, die betrekking hebben op de babyhoroscoop Waterman.

Eigenschappen Waterman

Baby's met het sterrenbeeld Waterman beschikken over een haast onuitputtelijke energiebron en zijn onderzoekend van aard. De babyhoroscoop Waterman laat zien dat de stemming van deze kleintjes in één keer kan omslaan van lief en gehoorzaam naar een orkaan, die door het huis raast. Daarnaast beschikken deze Watermannetjes over een gevoelig karakter en kunnen ze de sfeer in de omgeving perfect aanvoelen zonder dat er gedachten worden uitgesproken. Een negatieve sfeer in de omgeving van baby's en peuters met het sterrenbeeld Waterman zal dan ook een directe negatieve invloed hebben. Die gevoeligheid heeft ook betrekking op opmerkingen, die tegen het kindje gemaakt kunnen worden. Dat kan zelfs zover gaan dat opmerkingen in het geheugen van het kindje wordt opgeslagen en als overtuiging gaan gelden op een latere leeftijd. De babyhoroscoop Waterman laat verder zien dat kindjes op school prima kunnen meekomen, hoewel het wegdromen tijdens de les eveneens tot de eigenschappen van het sterrenbeeld behoort. Doordat de kindjes met het sterrenbeeld Waterman over een tomeloze energie beschikken, is het raadzaam een sport uit te kiezen, waar de energie verbruikt kan worden. Watermannen kunnen prima uit de voeten in een teamsport.

Tips voor ouders met een Waterman

Het is belangrijk voor ouders die een kindje met het sterrenbeeld Waterman hebben, om hen de vrijheid te geven hun energie kwijt te kunnen. Dwang uitoefenen om bepaalde zaken gedaan te krijgen werkt averechts op deze kindjes. Het is beter om hen met argumenten te overtuigen, want daar zijn Watermannetjes meer gevoelig voor. Als je kindje met het sterrenbeeld ouder wordt, dan kun je hen met een gerust hart de wereld laten verkennen. Een Waterman zal zich namelijk niet snel laten verleiden tot het ondernemen van acties, waar zij zelf niet achter staan. Deze kinderen laten zich dan ook niet snel op sleeptouw nemen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden