redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

babyhoroscoop-weegschaal
 

De babyhoroscoop Weegschaal geldt voor alle kindjes die in de periode tussen 24 september tot en met 23 oktober geboren worden of natuurlijk al geboren zijn. De babyhoroscoop Weegschaal laat unieke kenmerken zien, waar ouders al vrij snel herkenning in kunnen vinden bij hun eigen kindje. De praktische tips, die hier worden gegeven voor ouders met kindjes van een sterrenbeeld Weegschaal, kunnen worden aangewend in de omgang met de kleine Weegschaaltjes.

Eigenschappen sterrenbeeld Weegschaal

Baby's met het sterrenbeeld Weegschaal kunnen al snel de mensen in hun omgeving om hun kleine priegelige vingertjes winden. Charme is hierbij het sleutelwoord, want de tevredenheid en rust die van deze kleine Weegschaaltjes afstraalt in combinatie met een betoverende glimlach doet iedereen als vanzelf smelten. Van kleins af aan zullen de baby's met het sterrenbeeld Weegschaal goed eten en zich ontwikkelen tot een gezond en levenslustig kindje, dat overigens heerlijk kan wegdromen en zich prima kan vermaken door alleen te spelen. De eerste stapjes kunnen wat langer op zich laten wachten, want de babyhoroscoop Weegschaal laat zien, dat deze kindjes zich liever zolang mogelijk laten dragen. Op school zullen de Weegschaaltjes zich prima ontwikkelen en schrijven is een van de favoriete vakken. Alleen het gebrek aan concentratie kan de kindjes met het sterrenbeeld Weegschaal nog wel eens parten spelen, zodat er niet raar op moet worden gekeken dat deze kindjes niet bovenmatig zullen presteren tijdens de schoolperiode. De Weegschaal kinderen hebben op het gebied van keuzes maken vaak tijd nodig, maar dat komt omdat deze kinderen veel tijd nodig hebben om alles tegen elkaar af te wegen.

Tips voor ouders van een Weegschaal

Ouders met een kindje van het sterrenbeeld Weegschaal kunnen hen de nodige rust en ontspanning geven, waarbij het luisteren naar muziek een positieve invloed zal hebben. Het is aan te raden om de kleine Weegschaaltjes niet al teveel te verwennen en hen de nodige privacy te gunnen. Kindjes met het sterrenbeeld Weegschaal zijn gevoelig voor schouderklopjes en complimenten, waardoor ze meer gemotiveerd zijn om actie te ondernemen. Het is niet aan te raden om de Weegschaal te dwingen een keuze te maken of er een tijdsdruk op te leggen, want daarvan raken de kindjes gefrustreerd. Geef hen de tijd en de vrijheid om zelf keuzes te maken.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden