705c0ae9bb01c2e9548f4b780d4a3822

Carola_de_j 2 jaar geleden 5 reacties

 

Hallo,

Onze baby van 4 weken oud heeft veel last van darmkrampjes. Hij kan heel moeilijk poepen. We hebben al andere voeding gekregen en lactulose vorgeschreven maar het lijkt allemaal niet te helpen.
Heeft iemand advies of praktische tips???

Pagina 1, reactie 1 t/m 5 van totaal 5 reacties.

woman5

Daphne 2 jaar geleden

Wij zijn overgeschakeld op een melk met verknipte koemelkeiwitten: althéra. Plots, rond drie maanden, lukte het wel en sindsdien gebruiken we een hypoallergene melk (nan complete comfort). Daar doet hij het goed mee, al is zijn stoelgang soms nog hard.

woman7

Annelies 2 jaar geleden

Hallo,

Onze dochter is 1 jaar en heeft nog steeds last van haar darmen. Ze krijgt sinds augustus lactulose en we maken haar flesjes met hepar water en laten haar ook enkel hepar water drinken (op aanraden van diëtiste). Hiermee gaat het beter, maar is het nog niet volledig gelijk het moet gaan. We hopen dat als ze stapt, haar darmen ook gemakkelijker gaan werken. 

Hopelijk vinden jullie ook een oplossing. 

Groetjes. 

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo

Mijn dochtertje was ook 4 weken toen ze al verstopt zat.de vroedvrouw heeft toen moeten helpen.ik heb vanaf toen glyserine stopjes moet steken als ze weer vertopt zat.en haar buikje moeten masseren en de beentjes naar haar buikje moeten houden.en dat hielp.nu is ze 2,5 jaar.en nu moet ik haar 2 keer in de week een zakje movicol voor kinderen geven.en dat helpt megagoed.toen ze klein was was dat lactulose.

Grtjs kim

ed67f42b7de94e0a15798666e3a80610

JC0202 2 jaar geleden

Hoii, 

mijn zoontje is morgen ook 4 weekjes en heb precies het zelfde probleem

hij kreunt van de buikpijn omdat zijn ontlasting maar niet komen wilt 

weet ook echt niet wat ik kan doen

tipss?!

woman7

Eefke 2 jaar geleden

Hallo Carola, 

Wat vervelend dat je kleintje daar zo'n last van heeft. De darmen moeten nu ontzettend ontwikkelen en dat zorgt voor de krampjes. Het is dus iets natuurlijks, maar zo ontzettend niet leuk om te ervaren met je kleintje. Zelf geef ik babymassage en daarin zit ook altijd een stuk massage voor de darmpjes. Tips voor tijdens de krampjes en tips ter voorkoming van krampjes. Als ik jou was zou ik op zoek gaan naar een docent babymassage bij jou in de buurt en vragen of hij/zij jou daar verder bij kan helpen. Mocht je in de buurt van Amersfoort wonen, dan kan ik je verder helpen.  Dragen in een draagzak/doek kan ik je sowieso al wel aanraden. Jou nabijheid, warmte op de buik en de ronde houding die je daarmee maakt werken soms ook al voldoende.

Succes en sterkte. 

woman9

RoAnJu 2 jaar geleden

Hoi

Wat bij ons hielp, vooral de nachten, was de kleine bij mij op de borst laten slapen met opgetrokken beentjes en ipv eigen dekbed dekentje van de kleine erover. Zo zat ik dan in bed baby slapen mama waken, huid op huid werkt ook super en onder een warme douche

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden