woman4

Girlsmom 1 maand geleden 2 reacties

 

Mijn dochter is vandaag 7 maanden, en ik geef overdag flesvoeding en dan vanaf eind van de middag tot de ochtend borstvoeding. 

Maar nu komt ze 's nachts elke 2 a 3 uur voor een 'voeding'. Tussen haakjes, want echt lang drinken doet ze niet. 

Zou ze dit doen omdat ze gewoon liever de borst heeft, en dat ze dus snachts de schade inhaalt? Overdag drinkt ze ook maar weinig. 

Liever stop ik nog niet helemaal met borstvoeding, maar de gebroken nachten spelen me inmiddels wel parten. 

Iemand tips?

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

woman16

Mommaoftwo 1 maand geleden

Hoi.. Ik heb een beer van een zoon met een sterke Eigen wil. Hij krijgt overdag fles en s'nachts rond 4 en smorgens om 6.30 ongv borst.  Ik geef hem rond 11 savonds een flesje met wat bijvoeding van bambix/olvarit puur ter verdikking zodat hij wat langer vol zit. Wat jij zou kunnen doen ik kolven kijken hoeveel ze dan drinkt en kijken hoelang ze volzit als ze goed drinkt. Misschien idee ander flesje misschien vind zij die ze nu heeft niet zo fijn. Ik denk trouwens dat ze knuffel borst drinkt vooral omdat je zegt lang drinken doet ze niet. 

woman9

RoAnJu 1 maand geleden

Hoi 

Ik heb geen advies voor je maar mijn dochter is 6 maanden krijgt nu nog volledig borst en fruit en groente en wil nu ook flesvoeding introduceren eigenlijk met het idee dat de nachten dan niet meer gebroken zijn hoe heb jij het aangepakt overdag over naar fles?

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden