woman7

Preggie 2 jaar geleden 1 reactie

 

Mijn kleine meid is nu 5 maanden en de borstvoeding lukt niet zo goed meer. Ik zal dus noodgedwongen moeten overstappen op flessenvoeding. Ik vind dit omwille van verschillende redenen heel jammer. De band die ik met mijn dochter heb tijdens het voeden is er een van, de gezondheidsvoordelen voor mijn dochter, maar ik zie er ook praktisch tegenop. Dat hele gedoe met flesjes klaarmaken en opwarmen en steriliseren, enz... Nu las ik www.flessenwarmer.net dat er flessenwarmers bestaan die zowel flesjes opwarmen als steriliseren. Heeft iemand ervaring met zo’n toestel, is de aankoop ervan de moeite waard en bespaar je er inderdaad tijd mee?

Pagina 1, er is 1 reactie.

woman7

Kim 2 jaar geleden

Hallo preggie

Ik heb omwille van een borstverkleining nooit geen borstvoeding kunnen geven spijtig genoeg.dus geen keuze...maar ik heb altikd gewoon de flesjes gesterileseerd in een electrische sterilisator.en haar flesjes in de micro opgewarmd.ik vond dat ook gemakkeijk.alles in de sterilisator en op 10 min waren ze allemaal gesteriliseerd.en ik stak haar tutjes er ook bij.30 sec in de micro en haar flesje was warm.ik zie zo een dure aankoop niet nodig.maar dat is natuurlijk mijn mening.

Grtjs kim

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden