woman4

Redactie 1 week geleden 3 reacties

 

Hallo mama’s! 

We hebben hier in huis al verschillende luiers geprobeerd en zijn nog steeds op zoek naar de beste luier. Zonder meteen een kapitaal te moeten uitgeven, Pampers zijn echt heel fijn maar ook erg duur. Wat is jullie favoriete merk? 

Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

woman7

Joosje95 1 week geleden

Wij hebben toch gewoon de pampers. Ook die van de kruidvat geprobeerd maar die vonden wij niks. Lekten snel door en ik vond dat ze heel snel gingen stinken. Onze kleine kon met die van de kruidvat niet de hele nacht doorslapen zonder door te lekken, vandaar ook dat wij weer naar de pampers zijn gegaan. Ik koop de pampers altijd bij bol.com de maandbox en dan als ze aanbiedingen hebben. Meestal als ik weer wat nodig heb hebben ze weer aanbieding. En de wehkamp in de gaten houden die heeft ook vaak aanbiedingen. Meestal wisselen bol.com en wehkamp elkaar af met aanbiedingen.

35fbf82a14c089617d10c89f38a64077

Dorien 1 week geleden

Ik heb ook geen idee welke luiers ik zou moeten kopen.. Hangt ervan af van welke je kindje uitslag krijgt of niet misschien?

Blijkbaar zijn die van Kruidvat wel heel goed, en goed van prijs.

woman7

Jasmijn 1 week geleden

Zijn wel goed hoor die luiers van het kruidvat en een stuk goedkoper...


woman5

Rianne 1 week geleden

Wij hebben verschillende soorten luiers getest. Maar ik moet eerlijk zeggen dat we toch steeds terugkomen bij Pampers. Zijn wel duurder, maar bevallen ons toch het beste. 

Alhoewel ons zoontje ook groot fan was van de Huggies met Spiderman erop. Die wilde hij het liefste. :-)

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden