Beetje in de war

Naam: Samantha89
|
Lid sinds 12 nov 2017
| Uitgerekend op: 11/12/2017

Hoi iedereen ik ben samantha en ben 28 en heb 1 dochter van 2.5 genaamd zoe. Nu zijn we weer bezig om te proberen voor een 2de te gaan. alleen heb ik vorig jaar een voor stadium gehad van baarmoederhals kanker. Nu heb ik 2.5 jaar de implanon gehad en deze heb 2 maanden geleden eruit gehaald. Nu is mijn menstruatie begonnen op vrijdag 6 okt tot maandag 9 okt daarna weer ongesteld na 3 weken vrijdag 27 okt tot dinsdag 31.
Na vanochtend ben ik een beetje in de war. Ik heb een cyclus van 21 dagen en overal op internet staat dat je op dag 7 het vruchtbaarste bent. Nu moet ik komende vrijdag ongesteld worden. Alleen vorige week dacht ik mijn ei sprong te hebben aangezien mijn baarmoedermond vrij hoog lag en ik ook een beetje slijmverlies had (leek het). Maar donderdag ofzo lag mijn baarmoedermond weer laag en hard tot gisteren vandaag voelde ik en lag hij weer hoog en zacht. (Dus hebben we nog even geknutseld) kan dit nou komen omdat ik vrijdag ongesteld moet worden of hoe zit dit? Iemand die het misschien weet


No Avatar
preggie on
Naam: preggie
|
Lid sinds: 22 dec 2017

Ik denk dat je je beter laat begeleiden door een arts. Vooral omdat je vorig jaar een voorstadium gehad hebt van baarmoederhalskanker. Hij zal je precies kunnen vertellen wat er aan de hand is en je perfect kunnen opvolgen.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Thank you for your work on the blog! You're doing a good job! moneypack refund
Zegt: panistefanin
33267
Getuigenis over hoe ik mijn lening kreeg, mijn naam is Robert Hrsak uit België...
Zegt: Robert Hrsak
33266
Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschappen! Ik ben 42 jaar en...
Zegt: Suusje
33265
Hoi carmen voet, Heb je al bloed laten prikken bij de HA? dan kunnen ze stel je...
Zegt: Anoniem
33187