Ben ik dan toch zwanger??

Naam: Gina23
|
Lid sinds 10 aug 2010

Hallo allemaal ik heb een week geleden een zwangerschapstest gedaan (beetje gehaast) en eerst dacht ik dat ik zag dat ik niet zwanger was zag bij de cb test alleen een dikke horizontale streep dus ik had de test weggegooid in  prullenbak van mijn wc. Een paar dagen later moest ik naar de wc en dacht ik ga gewoon ff kijken tot mijn verbazing zag ik een ontzettend lichte verticale streep dus ik zat met de gedachte ben ik nou zwanger of niet omdat de streep zo licht was. De volgende dag een nieuwe test gehaald en daar stond duidelijk op dat ik niet zwanger ben. Maar de volgende dag werd ik ongesteld maar dat was anders dan normaal het is vrij donker van kleur en echt heel weinig er komt alleen wat bruinigge spul uit als ik moet plassen ik heb ook gelezen over innestelings bloed zou dit bij mij het geval kunnen zijn?

Oja de laatste dag van mijn vorige menstruatie was 24-07-2010 en ik werd gisteren ongesteld dus de menstruatie is nu veel te vroeg.

Alvast bedankt!

Groetjes Gina

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Wacht nog een weekje met het doen van een nieuwe test, en doe hem dan gewoon nog een keer, je lijf moet eerst genoeg hormonen aanmaken om een duidelijke streep te zien. Veel succes. Maar hou ons wel op de hoogte.

No Avatar
Gina23 on
Naam: Gina23
|
Lid sinds: 10 aug 2010
zal ik zeker doen ik ben sinds maandag ''ongesteld'' geworden de 1e 2 dagen was het bruine afscheiding maar echt heel weinig vandaag is dus de 3e dag ven me periode en sinds vandaag is het felrood en redeleijk veel meer dan normaal ik heb een voorgevoel dat dit geen innestelbloed is maar me gewone ongesteldheid...

Wat denken jullie?

Gr Gina

No Avatar
Gina23 on
Naam: Gina23
|
Lid sinds: 10 aug 2010
Nu heb ik nog een probleempje 4 dagen geleden was de laatste dag van mn menstruatie maar vanmorgen ging ik naar de wc en bij het afgeven zag ik lichtroze slijm later in de middag werd dat lichtbruin met een heel klein beetje bloed hoe kan het dat ik nu weer ongesteld ben

heeft iemand een idee?

alvast bedankt
gr gina

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi

ik heb vandaag n zwangerschaps test gedaan van cb,en had n verticale streep.
Ik snap er echt niks van.Heb ook al echt meer dan n week pijn aan mijn borsten kan er echt niks aan hebben.
Vage buikpijn en veel hoofdpijn.Eigenlijk dezelfde klachten als ik heb met t gewonen menstruatie proces.

Ben ik nu echt zwanger of niet.Heb nog niks verteld tegen mijn partner want die zit de hele week al te vragen of ik al ongesteld ben.We zijn bijna 2 jaar bezig dus voor mij was de koek bijna op.Wou eigenlijk ook weer met de pil beginnen

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi anoniem,

ik ken die zwangerschapstest niet, maar als die verticale streep moet verschijnen als je zwanger bent dan ben je echt zwanger, ook al is de streep nog zo licht. Het kan namelijk alleen maar verkleuren door een zwangerschapshormoon, door niks anders! Lage menstruatieachtige buikpijn, zere borsten, koppijn, allemaal typische zwangerschapsklachten. Ik kreeg die klachten ook een week voordat ik ongesteld moest worden, en intussen 4 maanden zwanger.

Doe anders nog een test van een ander merk om zeker te zijn...het kan even duren voor het goed doordringt :D. (ik deed er 3 want kon het niet geloven)

Succes

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Dag allemaal,

Ik ben tijdens mijn stopweek niet ongesteld geworden. Na drie dagen heb ik een zwangerschapstest gedaan (zo'n goedkoop eigenmerk test). Ik wilde de test persee doen dus deed dat s'avonds, ondanks dat de test aangaf dat je s'ochtends een beter resultaat zou geven. Wel stond in de bijsluiter dat het eigenlijk elk moment van de dag kon. Ik bleek niet zwanger te zijn. Sindsdien heb ik echter hele zere borsten, ben misselijk, draaierig en moe. Vooral die zere borsten zijn verschrikkelijk. Bij een lichte aanraking deins ik al terug. Zou het zo zijn dat ik wel zwanger kan zijn, ondanks het negatieve resultaat van de test? Zwangerschapstesten zijn toch voor 100% betrouwbaar?

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hi Anoniem,

Een zwangerschapstest is positief door de hormonen  die je aanmaakt als je zwanger bent, het aantal hormonen neemt per dag toe. Het kan dus zijn dat er nog te weinig hormonen in je urine zaten om een positieve test te geven. Dit is ook de reden dat men ochtendurine adviseert, dit is meer geconcentreerd en bevat dus iets meer hormonen. 

Als je test negatief is kun je dus wel zwanger zijn, gewoon een aantal dagen later nog eens een test proberen. Als een test positief is ben je zwanger, de hormonen maak je namelijk alleen maar aan als je zwanger bent. 

succes!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Bedankt voor de snelle reaktie. Ik ga straks gelijk maar even een test halen. De misselijkheid komt nu ook met vlagen en ik wil wel zeker zijn dat ik wel of niet zwanger ben. Ik slik nu ook weer gewoon de pil dus weet niet of dat gevolgen kan hebben voor eventuele zwangerschap? Nou ja, bedankt in ieder geval.....

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig