Ben ik nou zwanger of niet?

Naam: Ctje
|
Lid sinds 12 apr 2010
Hallo, Ik en mijn vriend proberen om zwanger te worden. Nu ben ik paar weken geleden wel gewoon ongesteld geworden. Nu een paar weken verder ben ik heel erg moe moet heel vaak plassen zo af en toe hoofdpijn last van mijn buik(gevoel alsof je ongesteld moet worden)af en toe borrelt het een beetje in mijn buik. Overdag weleens misselijk maar hoef nooit over te geven. Stemmingswisselingen last van mijn rug geen idee wat ik ermee moet. Omdat ik gewoon ongesteld was geworden verwachtte ik niet dat ik eventueel zwanger zou kunnen zijn. Mensen die geen idee hebben dat we ermee bezig zijn,zeggen gewoon dat ik oververmoeid ben maar ik weet het niet wat denken jullie? Durf gewoon geen test te doen omdat ik bang ben voor weer een tegenvaller. Groetjes

No Avatar
sam26 on
Naam: sam26
|
Lid sinds: 20 apr 2010
hallo,

ik kan me goed voorstellen hoe je je voelt.
wij zijn nu ook 2.5 jaar bezig en ook nog niks.
als ik jouw was zou ik met een test wachten, elke keer weer die teleur stelling. wacht een maandje af en doe dan een test.
ik heb het rederlijk van me af kunnen zetten, tenminste dat probeer ik dit lukt me niet altijd maar het gaat stukken beter.

ik hoor van je.
groetjes sam

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi Ctje, weet je alwat meer want heb juist hetzelfde als u denk ik.
Heb 8 mei 3 dagen maandstonden gehad, minder als normaal en toch heb ik al die symptomen die jij hebt. De maand ervan begonnen op 7 april mijn maandstonden. Durf nu ook niet testen bang om een teleurstelling.

Groetjes S.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135
Hoi! ik koop mijn gordijnen altijd bij plissegordijnenexpert.nl omdat ik ze dan...
Zegt: celinevb
33134