Blaasklachten

Naam: marjolijn
|
Lid sinds 05 dec 2010
Hii allemaal Ik heb sinds kort last van mn blaas. Ik zit te denken om een product te kopen hiervoor maar ik weet niet welk product geschikt is. Iemand die hier ervaringen mee heeft? Ik ging zelf wat googlen en kwam blasecare tegen. Is dit wat? Want blaas producten zeggen mij helemaal niks. Alvast bedankt.. ;)

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
het ligt er natuurlijk wat voor klachten je hebt..

het beste kun je langs je huisarts gaan die kan het juiste medicatie geven wat niet slecht voor de kleine is

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Ik ben het met Dromertje eens...ga even bij je huisarts langs of bel even, een korte antibioticakuur doet wonderen... En vooral niet te lang wachten want als het een infectie is en het spreid, kan slecht zijn voor de baby! Succes!

No Avatar
marjolijn on
Naam: marjolijn
|
Lid sinds: 05 dec 2010
Ik heb gehoord dat een antibioticakuur neven efecten kan hebben. Het liefst zou ik een product gebruiken dat ik gewoon kan halen bij de drogist ofzo....

No Avatar
paarsebril on
Naam: paarsebril
|
Lid sinds: 13 jul 2010
Je kan altijd Cranberry tabletten slikken, deze kunnen geen kwaad voor de kleine en is goed om je urine zuur te houden waardoor je minder last van blaasontstekingen hebt. Maar het is wel verstandig om dit aan je VK of huisarts voor te leggen.
Je kunt trouwens ook Cranberrysap drinken (al vinden de meeste dit niet zo lekker), en zoiezo genoeg drinken en regelmatig plassen, niet te lang ophouden.
Veel sterkte

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Ja ik heb hier heel veel ervaring mee helaas. Dan wel in mijn vorige zwangerschap hoor! Vraag het aan je vk die hebben heel veel tips, nu drink ik veel en slik idd cranberry tabletjes van de tuinen om mn urine zuur te houden. ik had bij mn vorige zwsch veel ontstekingen en uiteindlijk met nierstuwingen en nierbekontsteking erbij (t kindje lag op mn urinewegen) in het ziekenhuis aan een infuus antibiotica gelegen omdat kuurtjes niet werkten en die e- colie niet uit te roeien was. Tot wk 36 preventief antibiotica moeten slikken en toen bevallen van een gezonde dochter. Je mag meer dan we denken in je zwangerschap maar wat niet hoeft doen ze liever niet ik heb zelfs hele zware codeinetabletten gekregen voor de pijn maar met de kleine ging alles goed..ik was ziek...maar desalniettemin genoten van mn zwangerschap hoor je moet toch positief blijven. Dus neem het aub serieus als je last hebt van je blaas en ga ermee naar je verloskundige.

liefs

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig