blaasontsteking :((((

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Snik... Heb een blaasontstekinggg :( Sjit wat doet ie zeer! Elke stap die ik zet, elke beweging die ik maak doet zo'n pijn! Vandaag naar de vk geweest en dus de diagnose gehad... Bah morgen bloedtesten doen, en antibioticas slikken voor 5 dagen. Wat een drama! Sorry dames, moest ff ei kwijt :)

No Avatar
janina on
Naam: janina
|
Lid sinds: 19 okt 2010
beterschap jennefer

No Avatar
wennie81 on
Naam: wennie81
|
Lid sinds: 23 okt 2010
Jennefer ik heb met je meegedaan. Ik had afgelopen zaterdag opeens bloedverlies. Dus wij naar het ziekenhuis. Daar echt uren gewacht, allerlei testen gedaan. Waar het bloedverlies vandaan kwam wisten ze niet, maar ook ik had een blaasontsteking. Had ook al een dag of 2 flinke pijn in mijn buik, alsof ik de halve dag harde buiken had.

Ik moest een nacht blijven in het ziekenhuis (vanwege het bloedverlies). Ben me kapot geschokken. Maandag weer terug geweest (weer bloedverlies) maar alles met de kleine was goed en de urine was alweer schoon dus de antibiotica sloeg gelukkig weer aan.
We moeten vanmiddag naar het ziekenhuis voor de uitslagen van alle testjes.

Maar een blaasontsteking is inderdaad geen pretje. Sterkte ermee

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
wennie woon jij toevallig in zoetermeer... anders ben jij een bekende van een vriendinnetje van mij...ik herken je verhaal over die blaasontsteking ze heeft t me vorige week maandag verteld....!!

No Avatar
MamaLin on
Naam: Lincy
|
Lid sinds: 30 dec 2010
he getver...
beterschap!!

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
danke dames... het is idd echt vervelend en pijnlijk zeg, jeetje!
wel natuurlijk een pluspunt dat we de baby nog eens mochten zien, om te kijken of alles ok was met hem... kleintje had er geen zin in, had zijn kleine handjes voor zijn gezichtje :)
wat kan je van zo'n klein kruimeltje houden zeg :)
en dan een hoooooop drama op het werk erbij, echt geen pretje! blij blij blij als ik dalijk op verlof ga, al is het maar 12 weken....
even weg van deze stress.... een hoop volwassen vrouwen die de hele dag door geruchten creeeren, beschuldigingen uiten en drama creeeren... gisteren wilde de vloer supervisor (!!!) (vrouw in haar 40) de receptioniste (meisje van 24) fysiek aanvallen!! omdat ze de deur dicht had naar de bali toen ze op lunch was... uh dicht, niet eens op slot! Ze sloeg de deur keihard tegen mijn stoel aan, mijn hele stoel bewoog ervan, als ik anders had gezeten had die deur tegen mijn zoontje aan kunnen komen!
! groot drama, echt belachelijk hier op het werk... ik mis met mannen werken zo erg...
pff godzijdank is het vrijdag....

No Avatar
Angel80 on
Naam: Angel80
|
Lid sinds: 03 dec 2010
We kunnen elkaar een hand geven :-(
Afgelopen dinsdagavond ter observatie opgenomen in het ziekenhuis.. Had de hele dag ontzettende buikpijn. 's avonds toch naar de vk gebeld en ik kon meteen naar het ziekenhuis komen (daar was ze toch bezig met een bevalling) na allerlei onderzoeken bleek dat ik een blaasontsteking had. Nog nooit gehad, maar ik had helemaal geen pijn.... behalve dan de buikpijn dan.
Meteen ter observatie opgenomen, had om de 10-15 min harde buiken. Nu heb ik dat nog steeds maar zijn ze niet pijnlijk. Even leek het erop dat ik ontsluiting had, maar gelukkig was dat neit het geval. Tot 34 wk zouden ze weeenremmers geven en na 34 weken laten ze het gewoon komen...  Zodra de harde buiken pijnlijk worden, of als er iets anders is moet ik meteen weer naar het ziekenhuis bellen. Afgelopen donderdag thuis gekomen met een antibiotica kuur die ik nu ook nog 5 dg moet slikken.... Mijn hemel wat heb ik een last van mijn darmen door die pillen.
Heerlijk om weer thuis te zijn!!!!
Suc6 en sterkte allemaal

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
wennie en angel, ook sterkte! Bah he? Ik heb hetzelfde als jou, angel. Heb ook geen pijn anders dan die vreselijke buikpijn... Kan geen gewicht op mijn voeten zetten, lopen is al helemaal een ramp! Heb ook een antibiotica kuur gekregen van 5 dagen, gelukkig nog geen last van mijn darmen, maar dan is dit pas dag 2... Echt irritant he dames? Alsof we nog niet genoeg ongemakken hebben :(

No Avatar
Annabel on
Naam: Annabel
|
Lid sinds: 12 feb 2011
Gatverdarrie dat klinkt ook allemaal niet plezierig dames,
veel sterkte allemaal met de blaasontsteking.
Jennefer wat een rare lui op je werk zeg.
En dan die deur...knap aso om je zo te gedragen!

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Ja annabel, het zijn ook echt rare lui... Ben er eergister zelfs achter gekomen dat mijn in dienstneming ter bespreking was, omdat ik zwanger ben!! Had een vergadering aangevraagd met mijn superieuren (een man en een vrouw die nota bene zelf moeder is van 3!) word er daar door die 2 in mijn gezicht gegooid dat ze mij eigenlijk niet wilden vernieuwen omdat ik zwanger ben! Dat is zo illegaal als maar kan, wou dat ik ze opgenomen had... Ik voel me zo down hierdoor :( ik werk keihard, ben net 7 maanden overgeplaats naar deze sector omdat politiewerk te zwaar is nu, en nu staat mijn baan op het spel...

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Enne, ik heb je dubbelpostjes verwijderd ;) gebeurd mij ook vaker omdat ik op een blackberry zit!

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

I know this web page offers quality based articles or reviews and extra...
Zegt: Anoniem
33285
I think the admin of this site is actually working hard in favor of his site,...
Zegt: Anoniem
33284
En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282