Bruine afscheiding? ( 28 weken zwanger)

Naam: januari mama
|
Lid sinds 13 jul 2010
Hallo dames, Ik ben weer zo'n ongeruste moeder die haar lichaam niet helemaal vertrouwd.. Had afgelopen weken veel last van hoofdpijn,last van me rug etc.. Bij de verloskundige kwamen ze er achter dat ik hoge bloeddruk had. Ik naar de gynacoloog.. Daar ook hoge bloedddruk,hadden spoor eiwitten gevonden,maar de kleine groeide goed dus er was veder niks om zorgen over te maken,wel moet ik nu elke week terug komen voor controle. Nu had ik 3 dagen terug een half uur lang harde buiken,en ging bespaard met krampen,de pijn scheuten kwamen om de 5 minuten en later was het weer weg.. Daarna niet meer aan gedacht en veder geen last meer van gehad. Tot gister ik ging naar de wc,en moest plassen,en ik veeg af en had ik bruine afscheiding.. Nu durf ik de verloskundige niet te bellen om te vragen wat dit kan zijn.. ook omdat het niet helderrood is,en omdat ik al elke week voor controle kom,voel ik me gelijk zo'n zeur.. Maar nu wou ik toch wel weten eigelijk,waar dit van zou kunnen komen? heb geen gemeenschap gehad,dus dat is al van de baan :) Hoop dat iemand weet wat dit is..en of het niet erg is. Alvast bedankt!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

No Avatar
laura87 on
Naam: laura87
|
Lid sinds: 07 nov 2010
maak je geen zorgen! ik heb ergens gelezen dat dit soort dingen voorkomen en dat het niet iets geks is.
maar je moet je verloskundige gewoon kunnen bellen!
ik bel gewoon als ik me zorgen maak!
moet jij ook doen!

succes!!!!

No Avatar
Nina on
Naam: Nina
|
Lid sinds: 13 sep 2010
Hoi,

Als je je zorgen maakt, moet je altijd je verloskundige bellen. Beter 10x te veel dan 1x te weinig. Ze zijn het gewend om allerlei vragen te krijgen en te beantwoorden en daar moet je gewoon gebruik van maken. :)

Groetjes, Nina 

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig