Buikgriep

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014

Goede morgen !

Ik ben vandaag 37 weken zwanger en heb buikgriep! Weet iemand of dit kwaad kan voor je baby ???bIk voel de baby sinds gisteren ook een pak minder bewegen ( of zijn dat mijn gedachten ), kan dat zijn door die buikgriep of komt het doordat ik op het einde van mijn zwangerschap kom ?

Mijn buik maakt wel enorm veel lawaai, precies of je hoort vanballes lopen ... Wat ik de laatste week ook merk, is dat ik pijnlijke steekjes rond mijn navel heb, en deze begint stilaan naar buiten te komen ...

Bedankt voor de ( geruststellende ?? ) antwoorden


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

je hebt natuurlijk ook wel veel druk op heel je buik dus die steken zijn niet zo erg als het maar niet uitstraald naar de rechterkant van je onderbuik.!!! Maar als jij niet lekker bent is de baby natuurlijk ook niet helemaal lekker. als je af en toe maar wel wat beweging voelt is er volgens mijn niks aan de hand de baby is natuurlijk ook al wel groot dus de bewegingen worden wel ietsje minder door ruimte gebrek. maar als je twijfelt altijd ff vk of gyn bellen uiteraard.
succes ermee

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Als je je baby echt minder voelt, dan zou ik de verloskundige bellen. Ik heb dat ook een keer gedaan en ze sturen je dan naar het ziekenhuis voor een CTG en een echo. Dan kan je enorm geruststellen! En bedenk maar zo: het gaat om jou en je kind. Aanstellen bestaat niet!
Ik denk dat een buikgriep niet echt kwaad kan voor de baby, maar ik ben een leek. Dus altijd even bellen met een arts/ verloskundige joh! Aan internet heb je niks. Zij hebben al zo vaak met zo'n bijltje gehakt; bij hen ben je pas echt aan het juiste adres. Succes!!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Niet te veel lezen op internet, als je dat allemaal moet geloven dan ben je al aan het bevallen. Gewoon de verloskundige bellen..... !

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig