buikpijn, pril zwanger

Naam: Lieve
|
Lid sinds 21 nov 2009

Hallo allemaal!

Ik ben net 4 weekjes zwanger maar heb steeds het gevoel ongesteld te worden. Geen krampen,maar meer dat beurse/brandende buikpijn gevoel alsof je menstruatie net doorbreekt... ik ben dus ook als de dood dat ik alsnog ongesteld word. Toch lees ik veel over buikpijn in het begin, dat dat er vaak bijhoort.

wie herkend dit, heeft dit ook gehad? En moet ik me zorgen maken of hoort het er gewoon bij?

Tis mijn 3e zwangerschap (1x miskraam) maar kan me dit niet meer herinneren of ik dat toen ook had?

Groetjes Lieve


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi
Ik ben zwanger van mijn eerste kindje, ik heb ook al vanaf week 4 buikpijn, hetzelfde alsdat ik ongesteld moet worden. Was er ook steeds van overtuigd dat dat eraan kwam.
Nu ben ik in week 7, diezelfde buikpijn is er nu nog met vlagen, niet meer continue.
Ik heb inmiddels wel al veel mensen reacties gelezen dat het bij veel vrouwen voorkomt.
Succes met je zwangerschap, spannend he

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo,
Ik ben pas 2 weken zwanger en ik herken de buikpijn ook. Het voelt alsof je ongezteld gaat worden. Een warme kruik helpt.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hey allemaal, ik heb een vraagje, ik ben sinds 4 mei gestopt met de pil, om zwanger te raken, nu 4 maanden later ben ik steeds niet zwanger wat redelijk normaal kan zijn, je lichaam moet 'ontpillen' maar nu 3 weken geleden moest ik ongesteld zijn, maar deze zijn niet door gekomen, heb al 3 testen gedaan, steeds negatief. nu de vraag is want mijn cyclus is altijd regelmatig, of het kan dat ik een eisprong heb gemist?

heb wel gevoelige tepels, maar voor de rest niets, ik vertrek morgen op vakantie ik denk om naar de gyniocoloog te gaan als ik terug kom xx

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

klopt ja, buikpijn en het gevoel dat je elk moment ongesteld moet worden, gespannen gevoelige borsten en enorm veel eetlust..
succes...

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi Lieve,

Ook ik ben in de vierde week van mijn zwangerschap en heb hetzelfde gevoel in mijn buik als jij beschrijft. Bij mijn eerste zwangerschap heb ik dit voor zover ik het me kan herinneren niet gehad. Heb ook last van vage misselijkheid/knagend gevoel in mijn maag. En heb juist ontzettend veel eetlust. Dit waren de eerste tekenen van mijn voorgevoel zwanger te zijn, heb vandaag de test gedaan!!
We gaan spannende weken tegemoet... Ik wens je heel veel succes met je zwangerschap!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo allemaal,

Ik heb een vraagje ik ben een paar weken geleden halverwege de pilstrip gestopt met slikken omdat mijn vriend en ik graag een kleine erbij willen. ik heb zelf al wel een dochter van 3 jaar maar zij is niet van mijn vriend!
Ik ben 5 nov ongi geworden alhoewel ik niet weet of dit natuurlijk wel echt menstruatie is.
We hebben in de week erna 2 keer sex gehad en als het een echt menstruatie was zou ik afgelopen donderdag een eisprong gehad hebben.
maar ik had vorige week al iedere keer flinke buikpijn en deze week misselijkheid erbij en nu heb ik weer steeds het gevoel dat ik ongi moet worden,
het is denk wel vreemd dat ik dan nu zwanger zou zijn maar zou dit kunnen of zou het gewoon komen omdat ik met de pil ben gestopt??
hopelijk hebben jullie er ervaringen mee ik word echt gek van die buikpijn en misselijkheid.

grtzzz van een trotse moeder van kindje van 3

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi,
Ik ben nu 10 weken zwanger en had rond de 6e week ook flinke pijn onderin mijn buik. Zeg maar, onder de eierstok en net boven waar je been begint. Kon niet lekker zitten en liggen deed zelfs pijn. Heb toen naar de verloskundige gebeld en die zei dat het bandenpijn was. Je banden worden elke maand opgerekt zodat er meer ruimte voor de baby komt. Sommige mensen hebben er heel lang last van en sommigen maar 2 dagen, zoals ik. Dit kan elke maand rond de dag dat je normaal ongesteld zou moeten worden terug keren. Maar natuurlijk is niet elk lichaam hetzelfde. Mijn advies is, neem gewoon even contact op met een verloskundige bij je in de buurt. Laat evt. een echo maken om er zeker van te zijn. Bij de meeste verzekeringen zit dit in het pakket, dus veel gaat het je niet kosten.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

dag allemaal, ben vandaag 5 weken en 3dagen zwanger. het is mijn eerste zwangerschap!!! ik voel eigenlijk niks buiten een beetje menstruatie-achtig buikpijn. wie herkent dit? is dit normaal? moet morgen voor de eerste keer naar de gyn. ik ben heel zenuwachtig. kan iemand op mijn vraag antwoorden aub? alvast bedankt en ik wens jullie ook een prettige zwangerschap

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

dag iedereen, ik ben bijna vier weken zwanger en ik heb ook steeds steken op de plaatsen waar de eierstokken zitten. mijn buik is ook beetje opgeblazen, denk dat dit komt door de darmen die opzwellen door de hormonen. heb ook veel honger, maar als ik gegeten heb dan heb ik het gevoel dat ik veel en veel te veel gegeten heb en dat het tot in mijn keel zit. Ik ga vrijdag naar de gynaecoloog.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Dames ik ken dit gevoel! Ben nu 4weken en een half zwanger, ook voor de eerste keer en heb ook het gevoel dat ik elk moment mijn regels kan krijgen. Verder heb ik veel last van pijnlijke borsten maar van de ochtendmisselijkheid heb ik (nog)geen last!!

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

I know this web page offers quality based articles or reviews and extra...
Zegt: Anoniem
33285
I think the admin of this site is actually working hard in favor of his site,...
Zegt: Anoniem
33284
En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282