eerste 2 weken ongesteldheidsbuikpijn en nu af toe hevige krampen

Naam: Demi
|
Lid sinds 02 nov 2010
Hoi meiden,

al voordat ik ongesteld moest worden had ik ongesteldheidsbuikpijn. Nu heb ik sinds deze week af en toe een keiharde steek. Net een naald die in me buik prikt. dat duurt ongeveer een seconden of 2. heb gelezen dat je vanaf de 6e week al banden pijn kunt krijgen en dat lijkt op die steek. Ik zit nu in de 6e week dus dat kan kloppen..maar ik heb af en toe ook opeens een hevige kramp van ong 10 sec en dat trekt dan langzaam weer weg. Dit is anders dan ongesteldheidsbuikpijn, maar herkent iemand dit?


Liefs Demi

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Hoi Demi... Ja dat had ik ook op 6 weken. En denk niet dat het iets is om zorgen over te maken, ik kom vandaag van de vroedvrouw, en alles gaat goed. Ben nu 13 weken en de kleine had het duimpje in dat piepkleine mondje! Het schrok zelfs even van een hard geluid! Als je twijfelt, bel je vk of dokter op, twijfelen is een slechte invloed op de baby!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo demi ik heb t zelfde van die steken en die zijn maar even he en heb nu al pijn in me rug maar weet niet hoelang ik zwanger ben denk zelf 7 weken maar moet nog een test halen en ben een maand geleden nog ongesteld geweest maar heb sinds een week zeg maar gevoelige borsten en steken

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig