woman5

Rianne 2 jaar geleden 8 reacties

 

Mijn allerbeste vriendin is hoogzwanger en staat op het punt om te bevallen. Uiteraard wil ik haar verrassen met iets leuks. En ik zoek nog inspiratie. 
Ik ben benieuwd wat jullie nou echt leuke kraamcadeautjes vinden?Wat geef je zelf als je op kraamvisite gaat?

Willen jullie helpen? Hebben jullie tips en ideeën?

Pagina 1, reactie 1 t/m 8 van totaal 8 reacties.

woman14

12Lizzy 2 jaar geleden

Hoi Riannne,

Laatst zijn vrienden van mij vader en moeder geworden. Zij wonen op een boerderij, dus ik heb voor hun kinderboeken alles omtrent de boerderij voor de kleine meegenomen. Ze waren er erg blij mee!

Ik hoop dat je hier wat inspiratie uit kan halen.

59aa6c1aad1e4e846a488d31a5e87f0f

Mdm_Mikmak 2 jaar geleden

Grappig ik zou juist graag een bon hebben. 

Zelf een hekel aan overal de naam opgezet, Haha ben denk ik de enige -hihi-

Maar ergerste is dat men Hun smaak kopen, ipv de mijne. Hekel aan commercieel woezel, Bumba en mint groen. 

Doe mij maar Beetje Noors, simpel, houten speelgoed enzo. Plus liever kwaliteit dan uit een Kruidvat zeeman action rek iets gehaald wat zijzelf hilarisch vinden en ik denk, lief zeer lief, maar wat een prullaria 

de attentie is zeer gewaardeerd maar ben iemand met een typische smaak. Veel mensen kennen je smaak niet, vragen je smaak niet, kopen gewoon Bert en Ernie en denken wel goed te zitten xD


908e448f89a87909727d1ab2ada9bb13

Els-schot 2 jaar geleden

Ik vind bonnen inderdaad ook heel fijn. En 1 of 2 dingetjes met de naam is leuk maar niet het hele kamertje vol!

Houten speelgoed vinden wij denk ik leuker dan onze kinderen. Die hebben liever kleurtjes en geluiden.

Ik heb pas de 3e gekregen en alle 3 vinden ze zingende vtech popjes het leukst..

woman14

Wen 2 jaar geleden

Als ik net bevallen was, vond ik een simpele ballon leuk. Het bezoekje opzich is al tof. En ook als ik zelf een bloemetje kreeg voor het harde werk ;-)

873c920fa0addc96ba109fa24eefd650

Maartje_1988 2 jaar geleden

Misschien is het leuk om een ontworpen geboortetegeltje te maken? Heb zelf ook eentje gekregen wel super leuk bedacht.


705c0ae9bb01c2e9548f4b780d4a3822

Carola_de_j 2 jaar geleden

Hallo Rianne,

Een persoonlijk cadeautje is altijd het leukst. Of iets waar de naam van de baby in verwerkt is, bijvoorbeeld een drinkbeker, leuk t-shirt of een speenkoord met de naam erop.
Als je weinig inspiratie hebt of weinig tijd is een lekker badsetje van bijvoorbeeld Naïf superleuk om te geven (en krijgen).

Succes met kiezen!

woman7

Suusje 2 jaar geleden

Oh ik haal altijd iets kleins als ik snel mag komen kijken, als bv een simpel tutteldoekje, waar ik dan snel de naam op borduur. Om vervolgens het echte kado te bestellen wanneer het kaartje binnen is. Die basseer ik eigenlijk altijd op het kaartje. Ik laat dan een meetlat maken aan de hand van het geboortekaartje. Ik krijg eigenlijk altijd te horen dat dit het meest favo kadootje is. 

Zelfs 1 vriendin gehad die bij de 2e vroeg of ze hetzelfde kadootje kon krijgen anders bestelde ze hem zelf, want ze wou hem perse hebben ?

Die heeft ze natuurlijk gehad en haar oudste heeft toen een hartedoosje gekregen met grote zus. Gebasseerd op haar eigen geboortekaartje, maar het plaatje van die van haar zusje.


Google maar eens op groeimeter kraamkado. Rainbow

woman3

Annelies 2 jaar geleden

Ik probeer altijd iets te zoeken met een persoonlijk tintje. Iets waar je zelf goede herinneringen aan hebt, of waar je samen met je vriendin een band mee hebt. Zo kreeg ik van mijn vriend ooit een romper van onze favoriete band. Super leuk en bijzonder.

Ik vind mooie (prenten)boeken ook altijd leuk. Leuk om neer te zetten en voor te lezen. Kindjes willen vaak dezelfde boekjes lezen en luisteren dus dat is leuk om te krijgen vind ik altijd. 

Succes met het kiezen van een leuk kraamcadeau!

woman2

Jasna 2 jaar geleden

Het leukste vond ik iets gepersonaliseerd. Een boek of stoel (met plaatje van zijn geboorte kaartje). Iets waar je echt iets aan hebt. Niet t zoveelste setje kleding (wilde ik liever zelf uitzoeken) dan liever n bon van de Hema. 

Je kunt heel veel dingen laten personaliseren, zoals n blokken toren of n treintje. 

Bij mijn babyshower hebben we vlaggetjes versierd en deze heeft mijn beste vriendin aan elkaar gemaakt met zijn naam in t midden. Kan ik mooi ieder jaar gebruiken bij zijn verjaardag. 

Hopelijk heb je hier iets aan. Succes

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden