geboortehuis

Naam: Anna van der Vloed
|
Lid sinds 29 jan 2011
Kom net terug van een beurs over bevallen in nederland. het was speciaal voor buitenlandse vrouwen die hier wonen.Ik ging mee met een vriendin uit italie.. Nu ben ik zelf ook zwanger, dus ik was wel benieuwd. Van mijn verloskundige hoorde ik dat je of thuis of in het ziekenhuis kunt bevallen.Maar er  was daar een stand van het geboortehuis in amsterdam. Zag er heel leuk uit, luxe en comfortabel en je hebt altijd een doula. Bestaan er meer van zulke geboortehuizen buiten het ziekenhuis? Dat lijkt me heel prettig. Anna

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ja ook een in delft !

No Avatar
Dinh on
Naam: Dinh
|
Lid sinds: 18 feb 2011
Ik vraag het me ook wel af, hoe je kunt bevallen. Ik heb altijd gehoord, dat je het beste verticaal kunt bevallen, en dan nog in het water. Mijn echtgenote is erg mager, heeft ''niet echt een kont'' en woog voor de zwangerschaps slechts 44 kilogram.  Ik hoop dan ook, dat de bevalling zo gemakkelijk mogelijk verloopt...... Kan dat hier in Nederland ook?

No Avatar
susan82 on
Naam: susan82
|
Lid sinds: 07 mrt 2011
Je kan hier ook in water bevallen als je wilt.

Ik geloof wel dat er verschillende denkwijzes over zijn waardoor niet elke verloskundige hieraan mee werkt.
Als je in bad wilt bevallen (en dat is dan wel een speciaal bad natuurlijk) kun je dat het beste met je VK overleggen en goed zoeken naar een VK die hier open voor staat.

Zelf heb ik nog geen idee wat ik wil. Er zijn zelfs nog andere mogelijkheden zoals gehurkt e.d. maar dat lijkt mij persoonlijk niet fijn. In bad lijkt me wel erg ontspannen wat de bevalling misschien ook wel makkelijker maakt.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Ja, dat kan best. Alles hangt af van wanneer je je eisprong hebt gehad....
Zegt: preggie
33138
ik heb eens een vraagje , kan het echt dat je pas na 3 weken positief test? ik...
Zegt: nikie
33137
Even een hart onder de riem voor alle ‘oudere’ aanstaande mama’s. Ik ben...
Zegt: preggie
33136
hey heb dat probleem ook , vorige maand heb ik een bloeding gehad dat wel maar...
Zegt: els van camp
33135