Gratis babydoos aanvragen

Direct aanvragen

Gratis babydozen aanvragen

Nu je zwanger bent hebben diverse winkels en babysites gratis een babydoos voor je klaar liggen. Het enige wat je even moet doen is een formulier voor ze invullen. Wij hebben de leukste babydozen op een rij gezet. De gratis babydozen bevatten meestal informatieboekjes, korting op artikelen, handige tips en natuurlijk leuke spulletjes voor jou en je baby. Mis je een leuke babydoos, laat dan even een berichtje achter zodat wij deze erbij kunnen zetten.

De blije doos

De Blije Doos is een oude bekende en is al jaren 1 van de leukste gratis babydozen die er te krijgen is, vol interessante producten voor jonge moeders. Je vindt in de blije doos producten van Nutricia, Prénatal, Pampers, Bibi en Babyplaza. De blije doos bevat ook folders die je handige informatie bieden en natuurlijk het magazine Geboorte, een speciale uitgave van Wij Jonge Ouders. De inhoud kan iedere maand variëren! Bestel nu gelijk online de blije doos. Wil je graag weten wat er alemaal in zit, we hebben een overzichtje gemaakt met de inhoud van de blije doos.

Ouders van Nu "Zwangerbox" en "Babybox"

De gratis Zwanger box en Babydoos bevat heel veel handige producten en is geheel gratis. Ben je zwanger en wil jij ook een mooie zwangerbox  van Oudersvannu. Laat even je gegevens achter op hun website en je ontvangt dan automatisch een bericht wanneer je de zwangerbox op kunt halen bij een Etos- filiaal bij jou in de buurt. Bestel nu gelijk online deze gratis  zwanger box. Als de baby geboren is ontvang je dan automatisch ook de Baby Box.

De Zwanger Box zit boordevol leuke en handige producten voor aanstaande moeders. Denk aan de tijdschriften ‘Kinderen’ en ‘Ouders van NU’, Pampers, een speentje van Difrax en een flesje van Chicco voor de baby, Etos buikbalsem, Zwitsal Sensitive Wipes, kortingsbonnen en nog veel meer! Wil je weten wat er precies allemaal inzit? Wij hebben een overzicht gemaakt van de inhoud van de Zwanger box.

C1000 Baby cadeaudoos
Bij C1000 kan je gratis een goedgevulde Babycadeaudoos afhalen. De babydoos bevat 20 producten voor moeder en kind ter waarde van ongeveer 25 euro. U kunt de babydoos helemaal gratis afhalen bij uw dichtstbijzijnde C1000 filiaal tegen inlevering van het geboortekaartje (niet ouder dan 2 maanden) en uw legitimatiebewijs.

Plusmarkt KiekeboeBox
In deze gratis babydoos van de Plusmarkt vind je leuke babyspulletjes ter waarde van 30 Euro. De aanbieding geldt alleen voor het folderverspreidingsgebied van de plusmarkt. In de doos zitten babydoekjes, babyvoeding, douchecreme, luiers en veel meer. Woon je in de buurt dan komen ze het ook nog bij je huis afleveren. Wil jij ook zo'n gratis Kiekeboebox, ga dan snel met je geboortkaartje naar de plusmarkt. Meer informatie, kijk even op de website van de Plusmarkt.

Baby Dump pakket
Tegen inlevering van een ingevulde bon in één van de Baby-Dump winkels ontvangt elke aaqnstaande vader of moeder dit leuke pakket met handige en leuke spulletjes voor de baby. Ga gelijk naar de bon en ga vandaag nog langs bij Baby Dump .

Alternatieve Baby Cadeau doos
Ditmaal gaat het om een alternatieve cadeau doos gevuld met puur natuurlijke producten en waardevolle informatie voor zowel moeder als baby. Speciaal voor zwangere vrouwen die geïnteresseerd zijn in natuurlijke, biologische en duurzame producten voor zowel haarzelf als voor nieuwe baby. Let op, deze doos is niet gratis maar kost € 8,50. Aanmelden kan via de website.

Babypoint gratis babydoos
Ook bij babypoint.nl, een webwinkel, geven ze gratis een leuke doos weg. Ga gewoon even naar de website en vul je gegevens in.

Gratisbabydoos.nl
Gratisbabydoos.nl geeft een gratis babydoos weg met daarin leuke kadootjes, kortingsbonnen en informatie over allerlei babyproducten.

No Avatar
JOANNA on
Anoniem
Naam: JOANNA

ik ben zwanger en ben 20 weken zwanger en vraag daarom deze doos aan

No Avatar
Eliza Nederpelt... on
Anoniem
Naam: Eliza Nederpelt Biadnes

Ik ben 12 weken zwanger en zou graag een zwangersschapsdoos ontvangen

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik heb de zwanger box van ouders van nu net binnen. Wel wat veel folders waar je niet zoveel mee kan maar ook veel leuke spulletjes om uit te proberen. Zeker een aanrader. Als de baby er is ontvang ik als het goed is ook automatsch de baby box. 

Groetjes anne (7 mnd zwanger)

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

heb tot nu toe de felicitas blije doos van etos gehad, die van babydump, prenatal en de kortingsbonnen van kruidvat (die vandaag voor t laatst gelden, waarbij ik me dus afvraag wat ze dan vanaf morgen moeten aanbieden) als t goed is krijg je van de etos daarna ook nog eens de babydoos en kan je bij verschillende supermarktketens tegen inlevering van je geboortekaart en het bij je hebben van een geldig i.d.-bewijs (let wel op binnen welke termijn je bij deze supermarkten langs moet komen) een babydoos ophalen. Voorbeelden hiervan zijn de: Plus, de C1000...

Misschien een tipje... Mocht kruidvat in de komende periodes weer met een kortingsbon komen (die vaak op internet ook te vinden is) sla deze op in je computer... zo kan je deze meerdere malen gebruiken en bespaar je jezelf heel veel geld op lange termijn.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik ben zwanger en ben ongeveer 8 a  10 weken zwanger en vraag daarom deze doos aan

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik heb alleen van prenatal en felicitas dozen gehad. rest nooit gekregen!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

c100 doos was echt goed

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik heb alles aangevraagd.
Maar er is niks binnen gekomen.
Hoe komt dat??
Wilt iemand even helpen?
dankje.
ik heb alleen kruidvat en prenatal.( De blije doos en de baby doos)
 groetjes anoniem
srry wil me naam niet zeggen.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo anoniem,

Je krijgt de babydozen pas als je rond je zevende maand bent en helaas niet eerder...
De doos van de Prenatal krijg je via de mail een berichtje binnen dat je hem mag afhalen....valt trouwens wel wat tegen!!
Vergeet ook niet bij je verzekering je pakket aan te vragen....die heb je gewoon echt nodig en zit allemaal spulletjes in die je ook gaat gebruiken!

Een goede zwangerschap toegewenst!!!

groetjes Linda

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

De felicitas doos vind ik persoonlij kde mooiste , hier zaten veel bruikbare spulletjes in bij een eerste kindje.
ik heb beide boxen (etos en prenatal) in de 30e zw.week ontvangen.

Pagina's

Volg ons op social media