Gratis babyspullen

Gratis babyspullen worden op allerlei manieren aangeboden en daar kun je als aanstaande moeder natuurlijk optimaal van profiteren. Je kunt heel specifiek op zoek gaan naar gratis spulletjes om bijvoorbeeld de babykamer mee in te richten, maar er zijn ook andere manieren om zonder geld uit te geven babyartikelen te verzamelen. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die complete cadeaupakketten weggeven aan aanstaande moeders. Daar zit vaak veel reclame bij, maar je hebt dan wel mooi meerdere babyproducten die je helemaal gratis krijgt.

Onze top 3 gratis spullen voor zwangeren

Gratis babypakket of kraampakket aanvragen

Als je gratis babyspullen wilt ontvangen, dan kun je dat op een hele gemakkelijke manier regelen. Er zijn namelijk meerdere bedrijven die online de gelegenheid bieden om bijvoorbeeld een gratis babypakket of kraampakket te ontvangen, zoals de Zwangerbox en Babybox van Ouders van nu. Vraag je de Zwangerbox aan, dan krijg je daarna ook automatisch de Babybox toegezonden.

In bovengenoemd voorbeeld ontvang je een leuk pakket met verschillende artikelen. Zo krijg je niet alleen een tijdschrift, maar ook proefmonsters, billendoekjes, babyvoeding en nog een aantal andere leuke verrassingen. Nadat je bent bevallen krijg je binnen zes weken na de geboorte van je kindje een telefoontje om je adres en gegevens van je kindje te controleren. Je ontvangt daarna thuis een ophaalkaart om de Babybox bij een winkel van Etos in je eigen omgeving af te halen.

De bekendste gratis babydoos die er is in Nederland is de Blije Doos van de Prenatal. Je kan hem via ons eenvoudig aanvragen. Kijk voor meer informatie over het aanvragen en de inhoud op onze pagina over de Blije Doos.

Proefmonsters aanvragen

Naast het voorbeeld dat hierboven is genoemd, zijn er nog tal van opties om tijdens je zwangerschap gratis babyspullen te verzamelen. Dat kun je bijvoorbeeld doen door proefmonsters aan te vragen. Er zijn altijd wel acties gaande en je kunt online op zoek gaan naar actuele promoties, waarbij je gratis proefmonsters kunt aanvragen.

Naast de mogelijkheid om proefmonsters aan te vragen, kun je vaak ook meedoen aan actuele promoties, waarbij je kans maakt op het winnen van babyartikelen. Op die manier kun je dus ook aan gratis babyspullen komen, maar dan moet je uiteraard wel geluk hebben. Inschrijven op een nieuwsbrief en kans maken op een prijs of meedoen aan een prijsvraag, biedt namelijk geen garantie op gratis spullen voor je baby.

Gratis babyuitzet

Bij gratis babyspullen die door bedrijven worden weggegeven aan aanstaande moeders gaat het vaak om kleine artikelen. Als je echter op zoek bent naar grotere artikelen om de babyuitzet compleet te maken, dan zijn daar ook mogelijkheden voor. Er bestaan verschillende websites en pagina’s op sociale media waar gratis spullen worden aangeboden. Deze artikelen worden vaak niet verzonden, maar dienen te worden afgehaald op het adres van de aanbieder.

Het op deze manier bijeen zoeken van gratis babyspullen, zoals een kinderwagen, ledikantje, box, badje, babykleding en andere spulletjes zorgt voor een grote besparing. Zeker als je wilt besparen op de kosten of te weinig budget hebt om zelf alles aan te schaffen, biedt het regelmatig bezoeken van dergelijke sites en sociale media pagina’s uitkomst. Mocht je iets niet kunnen vinden en toch geld willen besparen, dan heb je uiteraard altijd de mogelijkheid om tweedehands babyartikelen aan te schaffen.

No Avatar
Diana Verbeek on
Anoniem
Naam: Diana Verbeek

Via jababy.nl/gratis bieden we een handig overzicht van alle gratis spullen!

No Avatar
Rio on
Anoniem
Naam: Rio

Er worden gratis/goedkope babyspullen aangeboden via de App reshopper. Die is speciaal voor kinderspullen. Ik heb er zelf ook van alles op staan.

http://go.reshopper.com/DbKp/mVJB8PxC5w

No Avatar
Anoeska on
Anoniem
Naam: Anoeska

Super handig! Ik ben altijd op zoek naar gratis babyspullen!
Mocht je zwanger zijn en echt financieel aan de grond zitten, kun je altijd aankloppen bij stichting babyspullen.nl

Volg ons op social media