Heerlijk boek voor jonge ouders

Naam: lydiasmit
|
Lid sinds 26 mei 2010
Hallo allemaal, Ik heb een leuke boekentip! Heavy Shit! is de titel en het is echt een ontzettend fijn boek. Het is een boek vol met grappige anekdotes en goeie tips. Elke dag lees ik er een stukje uit bij het ontbijt en in mijn pauze, en ik lig echt diverse keren in een deuk. Het is geschreven door twee jonge moeders die nuchter en eerlijk over zwangerschap en ouderschap schrijven en alles wat daarmee samenhangt. Juist door die nuchterheid en eerlijkheid is dit ontzettend grappig, maar zeker ook informatief. De twee auteurs belichten alle kanten, dus ook de downsides van het ouders zijn. Voor mij is dit boek echt een goeie koop geweest en daarom wil ik het alle andere jonge moeders niet onthouden :-). Hierbij de link naar het boek op internet: http://www.uitgeverijsijthoff.nl/component/option,com_books/task,book/id... Groet, Lydia

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik heb een soortgelijk boek gelezen en die was minstens zo leuk. Het heet: Help, ik ben moe(der), een hilarische en nuchtere kijk op het jonge moederschap. Ik heb jonge kinderen en dit was voor mijn een en al herkenning en erg komisch beschreven.

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig