Help wil zwanger worden

Naam: Liesje
|
Lid sinds 28 mrt 2010
beste vrouwen mijn vriend en ik proberen al 2 jaar zwanger teworden . maar helaas door een hormoon probleem en veelste veel eitjes en geen ovulatie krijgen(er is hier een hele moeilijke naam voor ) is de kans dat ik zelf zwanger word maar 1 procent kans . maar toch geloof ik in die 1e procent hoe klein die ook is . maar nou ben ik eindelijke 2 maanden overtijd en toch durf ik nog geen test te halen want door wat ik heb , kan ik ook gerust een maand ongesteldheid overslaan zonder dat ik zwanger ben . dus telkens als ik dan een maand over tijd ben hoop je denk je jeeeeeeh ik ben zwanger dus haal je een test om zeker tezijn en dan is je hoop ineens weer uiteen gespat.. en toch geef ik niet op hoe zwaar het soms ook kan zijn . maar nou komt de vraag wat vinden jullie dat ik moet doen nou dat ik 2 maanden over tijd ben .. wachten tot de 3e maand en dan een test doen ..? of nu ...? Kan iemand mij hier mee helpen ... want hoe lief me man ook is hij begrijpt het niet zo goed zoals een vrouw je kan begrijpen .. over de hoop de teleurstellig de verdriet ...

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Ach schat ik zou zo graag willen dat je zwanger kan worden. Ik zou z.s.m. een test doen, want hoe langer je wacht des te meer je hoop krijgt lijkt me. Heb je toevallig ook al gekeken bij moeders voor moeders. Misschien dat ze je kunnen helpen. Vooral omdat je over je hormonen hebt. Misschien kan dat wel een oplossing zijn. Ik wens je in ieder geval veel sterkte en geef je moed niet op. Hopen dat het deze keer is gelukt.

Gr. Zehra

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo,

Het is inmiddels wel al een tijd geleden maar ik ben nu wel erg benieuwd of je zwanger bent!

Ik en mijn vriend willen ook graag kinderen, echter zijn wij er achter gekomen dat ik pcos heb ( of zoiets ) doormiddel van clomid is het voor mij wel mogelijk kinderen te krijgen.

We zitten nu in onze eerste maand ( met clomid) dus duimen.. nog een week geduld en dan "moet" ik ongesteld worden, spannend... Hopelijk is het gelukt want wij zijn ook al een jaar bezig en ik wil het zo zo zo graag!!

Gr Rowan

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Heej,

Ik probeer nu ruim vijf maanden zwanger te worden maar ik word na het eruithalen van de implanon maar niet ongesteld. En geen menstrautie bijna geen kans om zwanger te worden... Zucht ik begrijp heel goed dat je het zo graag wilt want ik maak ook zoiets mee...

Grz Dees

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

:(

No Avatar
wonder boven wonder on
Naam: wonder boven wonder
|
Lid sinds: 17 sep 2010

Door jullie reacties te lezen besef ik pas wat een geschenk het is om op natuurlijke wijze zwanger te worden..
Ik wens jullie allemaal ontzettend veel succes!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hoi meiden,

Ik en mijn vriend zijn 3 jaar bezig geweest om zwanger te raken en kregen in het ziekenhuis te horen dat ik Pcos heb. Vervolgens kreeg ik een kijkoperatie en daar zagen ze dat 1 van mijn eileiders niet meer functioneert en  van de andere wisten ze niet zeker of die nog zou functioneren.
Uiteindelijk toch ( 0ndanks dat het weinig kans had) begonnen met Clomid en na de eerste ronde was ik zwanger.
Ik hoop dan ook dat ookbij jullie een succes komt. En geef nooit op! Hel veel sterkte en succes met jullie wens.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo meiden , ik heb ook n vraag weet niet of ik hier goed zit maar wilde nieuwe vraag stellen zag niet waar t kan dus dan maar hier stellen: mijn cycles is om de 29 dagen op welke dagen ben ik t meest vruchtbaarst? Hoop dat iemand mij kan helpen dank u vriendelijk.

No Avatar
wennie81 on
Naam: wennie81
|
Lid sinds: 23 okt 2010
Dat is bij iedereen verschillend. Gemiddeld zo'n 14 dagen na de eerste dag ongie volgens mij. Maar als je het echt helemaal zeker wil weten, dan zal je ovulatietesten moeten halen.
Sommige vrouwen voelen hun eisprong (het moment dat je dus het meest vruchtbaar bent), maar lang niet iedereen.

En als je geen zin hebt in testjes, dan gewoon om de dag "klussen" dan is de kans op een zwangerschap het grootst.

Succes

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

bedankt WENNIE ik ben altijd op de 14de ong. Rond de 28ste zou dus beste dagen zijn? idd die ovi.testen vind ik helemaal nix en meestal lukt t niet om de dag te rollenbollen vandaar vroeg ik het.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo meiden,

Ik heb een vraag,

-Kan men zomaar naar een spermabank als men kinderwens heeft?
-Zo ja waar elders in Nederland?
-En wat kost het ongeveer?

Ik weet mij geen raad waar ik terecht kan.mijn excuse als ik op verkeerde forum ben.

Hoop op meer info.

Bvd
Mvg

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig