Hoe kan dit??

Naam: nefertari
|
Lid sinds 26 feb 2010
Ik ben voor het laatst rond 24 januari ongesteld geweest en heb 28 januari voor het eerst met mijn nieuwe partner sex gehad. 3 dagen daarna ben ik met de pil begonnen na deze ongeveer een jaar niet gebruikt te hebben. Ik had ongeveer dinsdag of woensdag ongesteld moeten worden maar ben dit niet geworden. Sinds een dag of 3/4 doen mijn borsten enorm pijn, net alsof ze groeien en ik ben deze hele week al doodmoe. Als ik gewoon op de bank een tijdschrift lees val ik meteen in slaap. Vanmorgen heb ik een test gedaan en deze was positief. Kan het echt dat ik al zo snel zwanger ben?? De laatste keer dat ik met iemand anders sex heb gehad was vorig jaar juli dus daar is het zeker niet van. Het stomme is ook dat ik eigenlijk gewoon al een dag of 2 weet dat ik zwanger ben, iets in mijn hoofd zegt het. Maar na de test vanmorgen en wat lezen op verschillende sites ben ik een beetje in de war. Kan het echt dat het al zo snel raak is?

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Je hebt dus voordat je begonnen bent met de pil, sex gehad? Ja dan kan het gewoon. Maar ben je daarna verder gegaan met slikken? Dit kan slecht zijn voor het kind.

No Avatar
nefertari on
Naam: nefertari
|
Lid sinds: 26 feb 2010
Ja ik ben daarna verder gegaan met de pil gebruiken, gewoon tot de stopweek. Ik heb net nog 2 testen gedaan van 2 verschillende merken en wederom beide positief dus neem aan dat het waar is. desondanks vind ik het nog steeds een beetje vreemd

No Avatar
TheFirstTension on
Naam: TheFirstTension
|
Lid sinds: 21 jan 2010
Mij lijkt het niet zo vreemd. Want je hebt sex gehad voordat je aan de pil bent begonnen. Dus dit wil zeggen dat je nog vruchtbaar was en dat het niet veilig is geweest. Maar ik zal een afspraak maken met de huisarts als ik jou was. Zij kan aangeven wat je moet regelen voor de 10e week van je zwangerschap. En nog belangrijker: een bloedtest laten maken om na te gaan of je echt zwanger bent en of de pil nog invloed heeft gehad op je kind. Mijn tante is zwanger geraakt tijdens het slikken van de pil en was hiervan niet op de hoogte totdat ze pijn kreeg. Is naar de arts gegaan en bleek dat ze zwanger was. Ze kreeg toen schokken om weeën op te wekken want het kind was helemaal misvormd door de pil en moest eruit. Het was een jongetje en ik heb het gezien. Heel het hoofd leek net op een alien. Ik vertel het niet om je bang te maken maar nou je aan het begin bent van je zwangerschap let er op. En zeker naar de dokter gaan. Veel succes verder en hoop voor je dat alles goed gaat en je een gezonde kindje mag krijgen.

Gr. Zehra

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Een positieve test is toch echt zwanger! Je schreef nieuwe vriend....
Hoe reageert je vriend hier op? En hoe voel jij je zelf?

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Het probleem is op dit moment dat ik niet in Nederland woon maar in Egypte. Ik heb inmiddels ook een bloedtest gehad en die bevestigde idd ook dat ik zwanger ben. Hij wil het kind niet en zelf weet ik het allemaal niet zo. Ik ga iig volgende week terug naar Nederland en er over nadenken wat ik wil en wat de mogelijkheden zijn.

No Avatar
Zaza on
Naam: Zaza
|
Lid sinds: 11 mrt 2010

Er staat bij de gebruiksaanwijzing van de pil toch duidelijk dat je de eerste maand dat je begint nog vruchtbaar bent..

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276