hoe reageren de mannen?

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Hoi hoi Ben benieuwd hoe de aanstaande vaders reageerden op het grote nieuws, en hoe ze er nu tegenover staan? Mijn man was even een dag inshock, wilde er liever niet over praten, vooral omdat het niet bepaald gepland was. Maar na een dag draaide hij wat bij, en nu is ie overbeschermend! Ik "mag" geen junkfood eten, moet oppassen hoe ik lig (mag niet op mijn buik liggen haha), soms maakt ie me stapelgek haha! Hoe reageerden die van jullie? En was het gepland of niet?

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
bij ons was het ook niet geplant maar voor dat de test positief werd(duurde anderhalve week) hebben we er wel veel over gepraat en hebben toen ook heel duidelijk tegen elkaar gezegd mocht het zo wezen gaan we er voor en zijn we samen zwanger.. hij heeft vanaf het begin gezegd dat hij bij elke afspraak wel wezen wat voor de klein is en tot nu toe heeft hij zijn belofte nog altijd na gekomen iets wat ik helemaal top vind

de eerste 3/4 maand was hij heel voorzichtig met mij als of ik breekbaar porselein was mocht niet zwaar tillen trok me vaak op de bank van en nu ga je even rusten.. en elke keer over me buik heen wrijven

en nu zins een maand eigenlijk trekt hij nog altijd alles uit me handen wat hij kan en word soms echt geirriteert als hij merkt dat ik eigenlijk te veel heb gedaan..
maar hij ziet me nu wel als minder breekbaar iets wat ik wel heel fijn vind
verder hij praat tegen me buik en elke avond legt hij zijn hand op me buik met de hoop dat hij voor het eerst wat gaat voelen.. 
de kleine krijgt via mijn buik een overvloed van kusjes van hem.. 

kort gezegd hij is helemaal verliefd op zijn kleine wondertje.. en wil geen seconde van alles missen..
hij is ontzettend druk om de kleine het mooiste kamertje te geven van de wereld 
ik ben er overuit hij word een super papa

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Aww Dromertje dat klinkt zo leuk! Ben benieuwd hoe hij reageert als hij zijn kleine wondertje voor het eerst vast mag houden! :D zwanger zijn is zo mooi he? :)

No Avatar
Aviator on
Naam: mommyD
|
Lid sinds: 24 sep 2010
Haha leuk om te lezen hoe ieder reageerd!

Ik was twee dagen over tijd en bedacht me, 's morgens om 6 uur,  dat het tijd was om een test te doen. Nog voordat we allebei om kwart voor 7 de deur uit zouden rennen, wilde ik het weten...
Zelf was ik perplex! Ik deed de test zonder er met een woord met mijn man over gehad te hebben, ik had het niet verwacht...

Tijdens het ontbijt zei ik het, hij keek me wazig aan en zei eerst niet zoveel. Ik dacht "ojeeeeeee"
Na een paar minuten vroeg ik voorzichtig wat hij ervan vond en begon hij me enthousiast te feliciteren, waarna hij ook wat verward zei: "Ja, wat moet ik nu zeggen, het is tenslotte kwart over 6 in de ochtend! Ik ben nog niet eens helemaal wakker.... "
Haha die blik vergeet ik nooit meer, zo in de war!
Toen we 's middags weer thuis waren, was het een beetje aangekomen en was hij vrolijk, maakte grapjes over mijn zwanger zijn.

Verder zijn we beide druk met werk en een studie, hij kan niet mee naar alle controles, maar is wel steeds meer betrokken en bezorgd om mij. Hij wordt boos als ik op mijn werk veel te lang door ga en ik thuis helemaal instort na een dag. Het is lief dat hij dan zo bezorgd is en het beste met mij voor heeft ;-)

No Avatar
lindabuys1983 on
Naam: lindabuys1983
|
Lid sinds: 20 sep 2010
Wij waren al zo lang bezig om zwanger te worden dat hij bijna niet reageerde toen het na 2 miskramen weer zover was! Ik trouwens ook niet echt. We konden het allebei niet geloven. Natuurlijk waren de eerste weken dan ook erg spannend voor ons allebei maar na de 1ste echo (7,3 weken) werd hij alleen maar enthousiaster! Ik was nog een beetje ongerust maar met de 2de echo (11,4 weken) was die twijfel helemaal weg.
Nu is hij zo lief voor ons! Ik kan daar echt van genieten om te zien hoe hij ermee bezig is.

Groetjes Linda

No Avatar
Apps on
Naam: Apps
|
Lid sinds: 10 dec 2010
hey hey,

Mijn vriend reageerde heel erg blij hij was namelijk degene die gehoord had van de dokter dat hij papa werd !. Het was helemaal niet geplant bij ons we zijn beide nog studenten :/. Maar dat maakt niet uit ! we zij blij met de kleine "dingetje" xD Mijn vriend zit constant te zeggen dat ik op tijd moet gaan slapen dat ik gezond moet eten dat ik geen gsm bij me mag houden. Hij is overbezorgd ! maar ach das schattig :D 

Groetjes Apps :D

No Avatar
Barbamama on
Naam: Steffi88
|
Lid sinds: 26 sep 2010
Hoi Apps!

Ik heb hier nog zo (over)bezorgde man! Vind het echt zo schattig...  Elke dag cremetjes smeren op me buik en borsten (voor het laaste daar doet hij het voor :P ).. of massages omdat ik zo vreselijk pijn heb in me rug.. Als ik wat laat vallen, ben ik bezig met het "onhandig" bukken en oprapen komt hij aangesprint om het te pakken.. Zo vaak die maar kan over me buik wrijven en kusjes geven.. Ik geniet er zo van, echt heel schattig.. Hij is helemaal in zijn sas met het vader worden.. hihi..

Liefs

No Avatar
Barbamama on
Naam: Steffi88
|
Lid sinds: 26 sep 2010
ohja en mijn vriend  wist het al eerder als ik geloof ik.. ik moest bijna ongesteld worden en zei dat tegen mijn vriend, en voegde eraan toe "Wat als ik het nou niet wordt.... ?".. toen zei hij "neeee dat klopt, want dat word je niet want je bent in verwachtig".. dus ik zeg.. "Ja daaag, als dat zo is ga ik gillen.." ( ik wist dat het mogelijk kon zijn, maar ja zo snel al, ik schatte die kans heel klein..) dagen gingen voorbij.. en elke morgen als ik naar het toilet ging en terug naar bed kwam vroeg die "en?"... en elke dag weer reageerde ik "Nee, nog steeds niet" .. waarop hij zei "Ik zeg het je toch lief, je bent in verwachting"... hij begon al met in de lucht tekenen van me dikker wordende buik, eerst dan is die zooo.. over paar maanden is die zoooooo... etc.. (ik had al veel grotere borsten als normaal, en voelde raar gevoel in me buik.. maar dacht dat ik het me inbeelden,, ook de misselijkheid, dacht dat komt vast van de zenuwen.. en me borsten die zijn gewoon opgezwollen omdat ik al zoveel te laat ben met ongesteld worden..) na 2 weken over tijd begon ik het ook langzaam te geloven want dit was me nog nooit gebeurd.. en ook al bleven de testen negatief ( al 5) mijn vriend bleef 100% erin geloven dat we een kindje gingen krijgen... nadat ik de maand er op nog niet ongesteld was zijn we naar de gynaecoloog geweest.. Ik wist het toen ook al 99% zeker (moet je nagaan al 4 weken over tijd, en nog geen positieve test) maar me lichaam vertelde alles. Giga borsten, opgezwolle darmen, moeilijk naar het toilet, misselijk, bepaald drinken/eten niet meer lusten, beter ruiken, heel erg maar dan ook heel erg moe, geen zin meer om te vrijen, toen wist ik het.. De gynaecoloog bevestigde inderdaad dat ik in verwachting ben van ons eerste wondertje!  WAUW!

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Wat grappig dat je vriend het steeds al zei !!!

No Avatar
Dinh on
Naam: Dinh
|
Lid sinds: 18 feb 2011
Heel leuk om te lezen, hoe jullie mannen reageerden. Maar, hoe reageerden wij? Ikzelf was als een kind zo blij, dat we in verwachting zijn. Ik juichte enorm, terwijl mijn echtgenote heel verbaasd was. Zo snel? Ja, zo snel. Ik ben nu nog meer verbaasd, dat er toch zoveel testen zijn mislukt, zelfs na 4 weken over tijd! Wij waren 2 weken over tijd.....

Mijn echtgenote doet haar gang maar hoor. Ze gaat naar haar werk, op maandag- en woensdagavond gaat ze naar school. Volgens mij kan er vrij weinig gebeuren..... Maar leuk is het wel.

Zelf praat ik nu ook wel tegen de buik, wetende dat de baby nog niet kan horen, zeg ik wel: Hallo Baby! En dan zeg ik : De baby slaapt, want ze praat nog niet terug. Ik krijg dan stevast het antwoord : Ja, dan moet je ook Vietnamees spreken!

No Avatar
christythart on
Naam: christythart
|
Lid sinds: 04 apr 2011

het was bij mij eigelijk een ongelukje.
Ik heb 2 weken gewacht voor dat ik het hem ging vertellen.
eenmaal toen ik hem het had vertelt was hij alleem maar boos.
Zijn tranen sprongen in zijn ogen.
Hij is meteen weg gegaan.
Hij wilt op dit moment niet met mij praten.
ik heb hem al 2 weken niet meer gezien, als ik hem bel neemt hij niet op.
en als ik hem sms reageert hij ook niet.
ik weet hij is veel aan het werk maar dat geeft hem nog niet de reden om me te nergeren.
wat moet ik nu doen?
ik weet het even niet meer.
 

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276