Hoeveel komen jullie aan?

Naam: Joan85
|
Lid sinds 28 mrt 2011
Hallo, Ik ben nu bijna 12 weken zwanger. En ben in totaal 3,5 kg aangekomen. Die zaten er erg snel aan moet ik zeggen, al na 7 weken! Toen ik na 5 weken erachter kwam dat ik zwanger ben, ben ik meteen gestopt met roken. En door de vermoeidheid ook minder gaan sporten. Klinkt dus logisch dat ik aangekomen ben! Maar mensen zagen en zien al snel dat ik een buikje aan het vormen was, wat niet echt handig is als je het nog niet iedereen kunt vertellen... hoeveel zijn jullie aangekomen?? wat is "normaal"? Gr.

No Avatar
Graafjes on
Naam: Graafjes
|
Lid sinds: 30 nov 2010
Hoi Jaan85,

Het schijnt 15 kilo aankomen normaal is bij een zwangerschap,hierin zit het gewicht vruchtwater kindje vocht en vet natuurlijk. Maar het vet dat opgeslagen word is iets van moeder natuur ooit zoiets gelezen.

Ik ben bij de afgelopen zwangerschappen 14 klilo aangekomen en nu met 34 weken 12 kilo.
Ook uitervaring weet ik zodra je bevallen bent de kilos er ook weer af vliegen.

Gr

No Avatar
Annabel on
Naam: Annabel
|
Lid sinds: 12 feb 2011

Bij de eerste ben ik zo rond de 20 kilo aangekomen en het kwam er heel snel aan. Nu ben ik intussen 6 kilo aangekomen en 20 weken zwanger. Vind het zelf wel aardig netjes vergeleken met de vorige keer. Ik probeer nu wel een beetje op te letten dat ik niet weer zoveel aankom. De eerste 12  kilo was ik na de zwangerschap zo kwijt maar alles wat ik er extra aangegeten had daar moest ik toch  wat meer moeite voor doen om het er weer af te krijgen, heb het er wel allemaal weer afgekregen hoor maar heb er wel anderhalf jaar over gedaan om weer op mijn oude gewicht te komen toen.

No Avatar
Jessy84 on
Naam: Jessy84
|
Lid sinds: 22 feb 2011

Ben nu 17 weken zwanger en 5 kilo aangekomen, vind het wel meevallen.
Was bij mijn zoontje 20 kilo aangekomen! maar dat was er binnen een paar maanden ook al weer af.

No Avatar
danielleronald on
afbeelding van danielleronald
Naam: danielleronald
|
Lid sinds: 02 nov 2009
bij mijn eerste zwangerschap ben ik 35 kilo aangekomen ik woog 50 kilo voor de zwangerschap en op het einde gaf de weegschaal 85 kilo aan ( wat er ook weer moeizaam vanaf gaat) ik ben nu weer 19 weken zwanger en ik had nog 12 kilo zitten van onze dochter en nu ben ik ongeveer 2kilo gegroeid het gaat wel langzamer nu dan bij de 1ste (gelukkig haha)

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Ik ben totaal 18 kg aangekomen, en na de bevalling (dus 2 weken geleden nu) ben ik al 8 kwijt... Dus maak je er niet te druk om, 9 maanden eraan, 9 maanden eraf haha

No Avatar
girlygirl on
Naam: girlygirl
|
Lid sinds: 24 okt 2010
Ik ben ruim 33 weken zwanger en nu in totaal nog maar 2 kilo aangekomen....

Liefs...

No Avatar
Firsttimemom on
Naam: Firsttimemom
|
Lid sinds: 09 mei 2011
 
 Zelf ben ik nu ruim 29 weken zwanger en op dit moment zo'n 12 kg aangekomen. Ik vind dit best behoorlijk als je bedenkt dat je de laatste maanden nog een halve kilo per week aankomt  
Helemaal als je overal leest dat je zo'n 12 tot 15 kilo aankomt, daar zal ik dus wel behoorlijk overheen gaan. Ik ben niet veel meer gaan eten of gaan snoepen, dus dat verbaasd me wel....

Ik denk niet dat je je druk hoeft te maken dat je nu in ene heel erg snel zal aankomen hoor. Ik ben zelf eerst 2 kilo afgevallen omdat ik erg misselijk was. Daarna zo'n 3 kilo erbij en toen heb ik een behoorlijke tijd stil gestaan qua gewicht. Echter vanaf 5 maanden ging het weer rap omhoog! Baby groeit dan ook behoorlijk!

Maak je niet te druk!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik ben 13 weken zwanger en 7 kilo afgevallen

No Avatar
Mamalien on
Naam: Eileen
|
Lid sinds: 28 mrt 2011
ben nu 19 weken en ben ongeveer 4 kilo aangekomen

No Avatar
Hettie on
Naam: Hettie
|
Lid sinds: 23 mei 2011
Ik ben 4 kilo aangekomen en heb waarschijnlijk 12 te gaan als ik www.ikbenzwanger.com (kies gewicht) moet geloven. Na de bevalling hoop ik de extra kilo's weer snel kwijt te raken.

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig