hoofdpijn bij 14 weken zwanger

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014

hallo ik heb een vraagje. ik ben nu 14 weken zwanger en heb elke dag ERG veel last van hoofdpijn. Weet iemand wat ik hier aan kan doen of heeft iemand tips voor mij?

mvg danielle


No Avatar
Anoniem on
Anoniem

wees blij dat je geen erge migraine hebt,ik had er in begin van mijn zwangerschap meer last van dan voordien maar nu op 26weekjes is dat al veel beter..hopen dat het zo blijft ;-)

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hey..
ik was 1 week geleden 14 weken zwangerr en toen had ik al hoofdpijn
En ik ben nu 15weken en heb er nog steeds last van ik heb er nu al ong 3 weken last van en niet zo'n beetje ook..

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ben nu 15 weken zwanger en sinds vorige week idd erge last van hoofdpijn, ik sta ermee op en ga ermee naar bed. maakt me ook erg moe, veel water drinken schijnt te helpen bij mij en uiteraard als het te erg is paracetamol.

moet erbij vermelden dat ik zwanger ben van een 2eiige tweeling en alle kwaaltjes lijken dubbel en dwars aan te komen :-(

gr. + sterkte

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

hallo, ik heb hier ook last van...
wat mij nu goed helpt is 's avonds een kracker met kaas bijv eten. Nu wordt ik niet meer wakker met hoofdpijn...gaat tot nu toe goed...

No Avatar
Mamalien on
Naam: Eileen
|
Lid sinds: 28 mrt 2011
hoofdpijn hoort er ook bij
gewone paracetamol mag je ertegen slikken ( niet teveel natuurlijk )
ik heb er vanaf de 14e week last van , ben nu 19 weken en heb het nog.

No Avatar
MamaLin on
Naam: Lincy
|
Lid sinds: 30 dec 2010
Ik heb het ook met vlagen heel erg, van de verloskundige mag ik wel 8 (!!!) paracetamol per dag..
pff, dat vond ik wel erg veel, ik vind het al erg om er eentje te nemen

No Avatar
Mamalien on
Naam: Eileen
|
Lid sinds: 28 mrt 2011
wouw dat is inderdaad veel!
zou ik toch voor de zekerheid maar niet doen ondanks dat de vk het zegd...
vind 5 per dag echt de max.
ik probeer het meestal bij 1 a 2 per dag te houden.

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

ik ben morgen 14 weken zwanger :D:D  maar pfff  ik heb zins eergisteren heel erg last van zwaare hoofdpijn
en ben ook een beetje licht in me hoofd van 
ik ben naar de apoteek geweest en die zegt ja ik geef je wel paracetamol mee
maar ik zal als ik jouw was even wachten en maandag even je dokter bellen of je vk
maar ik heb het zo erg dat ik af en toe wel kan janken van de pijn en van de onzekerheid straks val ik flauw en val  ik verkeerd
mijn vriend werk de heele dag 6 dagen in de week en durf ook niet te ver weg te gaan naar famillie of vrienden wand stel he..?   pffff die onzekerheid ook he ? nou ben ook even me ei kwijt en ik hoop dat het snel over gaat niet alleen voor mij maar voor iedreen die er last van heb ik weet hoe vervelend het is pffff   STERKTE

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hier nog één!
Vanaf week 14 steeds vaker hoofdpijn! Wat blijkt: Zwangerschapsmigraine! Het bestaat echt, een hormonenkwestie. Ik was voor de zwangerschap al migrainepatient, er werd gezegd dat de migraine tijdens de zwangerschap wel minder zou worden. Maar helaas, precies andersom dus. Ik heb momenteel zo'n twee heftige migraine aanvallen per week, met misselijkheid en overgeven erbij, dit meestal op m'n vrije dagen.  En wanneer ik geen heftige aanval heb, heb ik constand wel last van een lichte zeurende hoofdpijn op de achtergrond. Heel vervelend! Extra vervelend omdat ik tot de 14e week ook al zo'n last van contstante misselijkheid heb gehad. Ik heb me dus nog geen enkel moment echt goed gevoelt tijdens m'n zwangerschap en zit nu bijna op de helft, week 19.
In overleg met de huisarts mag ik tijdens heftige aanvallen een halve immigran nemen, (25 tot 50 mg) het enige medicijn dat me werkt. Maar ik vind dit toch niet prettig om te doen. Er is nog niet genoeg over dit medicijn bekent over het slikken tijdens zwangerschap. Maar van de gegevens die er wel zijn is er niets te vinden over dat het kwaad gedaan heeft.  Toch vind ik 2 keer per week te vaak voor het slikken van immimran en ben ik nu een totaal andere weg in geslagen. Morgen heb ik m'n eerste acupunctuurbehandeling. Misschien werkt het!
Misschien een idee voor de andere hoofdpijnpatienten hier...

No Avatar
Jamey1986 on
Naam: Jamey1986
|
Lid sinds: 11 aug 2011
Ik heb zelf ook veel last van hoofdpijn nu ik ongeveer 15 weken zwanger ben. Had voor mn zwangerschap al 1 keer in de maand migraine, nu gewoon een zeurende steek die de hele dag aanwezig is..paracetamol helpt mij ook niet..wat wel helpt is veeeeel drinken (en hopen dat ik dat niet weer uitspuug, want die misselijkheid gaat ook maar niet weg). Ik heb gehoord dat voetreflexmassage hierbij schijnt te *kunnen* helpen. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben bang dat ze de verkeerde meridiaan pakken en ik de vrucht loslaat, want daar wordt voetreflextmassage ook voor gebruikt; weeen opwekken.
Graag jullie mening of voetreflexmassage??

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig