Hulp nodig! Zwanger van een twee eiige tweeling, waarvan 1 (nog) leeg vruchtzakje

Naam: Luyu
|
Lid sinds 12 nov 2010
Hallo dames, Ik heb jullie nodige ervaringen hard nodig! 24 augustus heb ik na 12 weken een miskraam gehad van ons 1e kindje. Dit was een enorme klap, omdat we dachten dat we de 12 weken eindelijk achter de rug hadden! Met één cyclus tussendoor blijk ik nu weer zwanger! Op de 1e echo zag het er allemaal goed uit en hoefde we ons geen zorgen te maken. Nou gingen we woensdag weer voor een echo en bleek dat er 2 vruchtzakjes zitten! Alleen de ene vruchtzak is nu 19 mm met daarin een klein vruchtje van 2,8 mm. (Dat hartje klopt ook al) De andere vruchtzak is 6,8 mm en hier is nog niks in te zien. Erg verwarrend allemaal. Volgens mijn gyneacoloog kon dit 2 dingen betekenen: - een vruchtzakje wat qua grootte langzamerhand afneemt en verdwijnt (een eventuele kleine bloeding kan dan komen) - of een 2e eicel die later is bevrucht en die volgende week wel te zien is. Als ik zelf logisch beredeneer (ook al ben ik geen arts) lijkt het mij dat dat 2e vruchtzakje dan al op de echo van vorige week te zien moest zijn. Want het andere vruchtzakje van 19 mm was vorige week 9,6 mm. Aanstaande donderdag heb ik weer een afspraak en ik weet onderhand niet meer wat ik moet denken of geloven. Afwachten is het beste, maar ik zou hier graag wat meer over willen lezen aangezien er op internet vrij weinig te vinden is over latere bevruchtingen omdat dit sporadisch gebeurt. Help!

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Hoi, Ik denk dat je in dit geval gewoon het beste kunt afgaan op wat je vk je verteld. Ik weetdat afwachten heel moeilijk is, helaas is er weinig meer te doen! Sterkte in elk geval...

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Pffft, ik heb echt geen idee. Kan je dus ook moeilijk helpen!
Hoop dat je snel meer weet, succes in ieder geval!!!!!

No Avatar
Graafjes on
Naam: Graafjes
|
Lid sinds: 30 nov 2010
Jee wat moeilijk.

Ik kan je helaas geen hulp bieden omdat ik dit zelf nog nooit heb mee  gemaakt.

Sterkte meid tot de echo

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Ik ben erg benieuwd hoe het afgelopen is, zeg!
Hoeveel zijn het er nu? Gaat het nog wel goed?

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279
Hi Ladies, Ik ben hier nieuw en ik zou graag willen weten of jullie het zelfde...
Zegt: Lady J
33278
Hoi , ik word 41 heb vijf kinderen jongste is 13 en voor mij was dat ook wel...
Zegt: Sylvia Hanssens
33277
Еврейская социальная сеть и знакомства в Израиле Израиль еврейская социальная...
Zegt: IsrafacePep
33276