iemand al merkbaar buikje?

afbeelding van redaktie
Naam: redaktie
|
Lid sinds 26 jun 2014
| Uitgerekend op: 05/24/2014
Hallo Vroeg me af wie er al een merkbare buik heeft en vanaf wanneer? Ik ben nu 12 weken en voel me 5 maanden! Op elke website lees je hoe "normale" vrouwen nu nog niet tonen, tenzij ze al een kind gehad hebben, maar hoor graag van echte "normale" vrouwen wat hun ervaring is! Ik heb nog nooit een kind gehad en ben strak in vorm vanwege mijn baan en opleidingen, maar heb echt al een ronde buik... Wie nog meer? En wie niet?

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
Hoi,

Bij de vorige 2 tekende ik al heel snel maar had toen geen last van missselijkheid en naar luchtjes, nu zie je nog niks bij mij tenzij ik een paar dagen niet naar de wc kan. Bij de vorige 2 moest ik met 15 weken al zwangerschap broeken aan heb nu het gevoel dat het wat langer gaat duren. Volgende week trouwd mijn schoonmoeder en wil dan wel in lekker in me kleren passen.

Groetjes Ineke

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Ha ja dat kan ik me voorstellen! Misschien dat ik daarom zo snel teken...heb in de hele 12 weken slechts 2 keer misselijkheid gehad, en nooit overgegeven... Ben 1 van de gelukkigen denk ik :)

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
ik had met 12 weken al een buikje die zichtbaar was voor de mensen die me kennen en na mijn 16 weken is mijn buik heel snel gegaan dan heb ik altijd wel een tenger postuur gehad waar door het helemaal opvalt..
maar ik blijf een bescheiden buikje hebben volgens mensen om me heen 
hier mijn buik van 11 weken en 18 weken en nu kun je helemaal niet meer me buik missen.. 
11weken\

18 weken

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
Wow dromertje, dat is zo cool! Hoe upload je foto's? Kan ik die van mij erop zetten.... Iedereen grapt dat ik niet meer door de deur pas met 6 maanden...niet bepaald lekker voor je zelfverzekerdheid! :)

No Avatar
Dromertje on
Naam: Dromertje
|
Lid sinds: 12 jul 2010
als je op het 7de icoontje boven het typbalkje klikt kun je dat daar allemaal regelen

No Avatar
Aviator on
Naam: mommyD
|
Lid sinds: 24 sep 2010
Leuk he, dat ze het over het algemeen over "gewone vrouwen" hebben.... zegt volgens mij niet zoveel!

Ik ben nu 11 weken en ik heb een opgezette buik, ik denk dat het meer van mijn darmen is. Mijn ontlasting is echt anders dan voorheen en ik heb het idee dat mijn buik daardoor opgezet is. Ik kan nog wel alle kleding aan, niet alles zit meer lekker. Nu was ik de afgelopen maanden ook wel aangekomen, stellig van plan dat ik aan de lijn zou gaan doen, dat laat ik nu maar even achterwegen.
Ik was ook een beetje bezorgd dat mijn buik te snel dik wordt 

No Avatar
Iris on
Naam: Iris
|
Lid sinds: 03 nov 2010
Hoi hoi,

Wat leuk die foto Dromertje!
Ik merk nog niet zoveel, ik ben dan (denk ik) ook pas 4 a 5 weken. Dus als er nu al wat te zien zou zijn... zou raar zijn natuurlijk. Wel is mijn buik opgezet, meer dan net voordat ik ongesteld werd altijd. Ook is het lastiger om hem in te houden, wat ik normaal wel een beetje doe. Het is niet dat het niet lukt, maar het ''zit" niet zo lekker zeg maar.
Ik ben ook erg benieuwd wanneer en zo het echt begint te groeien ...

No Avatar
Jennefer Pers on
Anoniem
Naam: Jennefer Pers
:D ik kan geen fotos posten, komt misschien omdat ik op een blackberry werk ipv een computer? Ik kom net van mijn 12 weken echo, ben maar 1 kilo aangekomen in de tijd, alhoewel het voelt of ik zeker 5 meer ben! Was wel een opluchting haha! Blijkbaar veel vruchtwater ook, dus dat zet ook op! De kleine was zo mooi zichtbaar! Ik krijg de smile niet van mijn gezicht af haha! Het bewoog en schopte en bleef stil toen we fotos maakten! Het is al 10 cm, en volgens de vk ben ik ipv de 18de mei de 13 al uitgerekend...ben benieuwd!! Aaah ik kan het van de daken schreeuwen :D

No Avatar
ien on
ien
Naam: ien
|
Lid sinds: 08 okt 2010
super leuk, je bent dus 5 dagen verder dan gedacht. Geniet lekker ik moet nog 4 dagen wachten voordat ik de 1ste blik mag werpen in mijn buik. Ik hoop dat alles goed is en dat we een kloppend hartje krijgen te zien.

Liefs Ien

No Avatar
annemarie on
Naam: annemarie
|
Lid sinds: 28 okt 2010
Hey
Mooie foto´s dromertje! ik heb hetzelfde postuur als jij en ben nu zwanger van nr 2. Kindje ligt vrij ver in mn ´rug´zeg maar dus nog weinig te zien. Echt een heel klein bolletje begin ik te krijgen precies daar waar je broeken sluiten dus bij autorijden bijv is het wat minder prettig. Verder draag ik nog gewoon mn eigen kleding en loop ik wat groei betreft gelijk bij mijn 1e zwangerschap ik ben nu 14wk. Bij mn 1e ging in positiebroeken dragen bij 18wkn. Dus ja jennefer wat is idd normaal?.... ik denk helemaal dat het met je bouw, de ligging vd baarmoeder etc te maken heeft.

liefs Annemarie

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig