Ik heb een Implanon. Ben ik toch zwanger??

Naam: DestinyAJ
|
Lid sinds 28 nov 2011

Goeie dag, Ik heb sinds 19-10-2011 een Implanon. Dit omdat ik altijd een erg heftige menstruatie heb. Sinds ik de Implanon heb verlies ik af en toe wat oud bloed maar ik ben niet meer echt ongesteld geweest. Voor zover ik weet kan ik niet zwanger raken door de Implanon heen maar het gekke is, ik heb sinds een paar weken ineens een enorme eetlust (normaal ben ik niet zo'n grote eter). Ik heb een vreemd gevoel in me onderbuik. Een beetje het gevoel van kramp als je ongesteld moet worden maar dan met een beetje kriebels erbij. Het is een heel vreemd gevoel. Ik ben er ook al een paar keer wakker van geworden midden in de nacht. Ook heb ik sinds een paar dagen gevoelige borsten. Weet iemand hier of ik toch zwanger kan zijn door de Implanon heen? En of dit überhaupt op een zwangerschap lijkt?


No Avatar
Nynke85 on
Naam: candy
|
Lid sinds: 20 sep 2010
ik heb even op internet gekeken en er staat niet dat je niet zwanger kan zijn door je implanon heen. het is alleen een hele kleine kans dat het zo is. als je twijfelt zeggen ze dat je even moet testen wand het is wel schadelijk voor het kindje. succen

No Avatar
MamaLin on
Naam: MamaLin
|
Lid sinds: 30 dec 2010
even een testje halen!
succes

No Avatar
sacha26 on
Naam: sacha26
|
Lid sinds: 22 aug 2011
ik heb mijn inplanon eruit moeten halen doordat ik ook bloed (oud) verloor en dat was volgens de huisarts een teken dat hij niet werkte! en dat je dus gewoon zwanger kan worden! als je twijfelt is het idd wel verstandig om snel een test te doen want de inplanon richt wel schade aan bij een ongeboren kindje en ik zou ook zeker je huisarts inlichten over je twijfels! 
ik heb eens meerdere verhalen gelezen over zwanger worden ondanks de inplanon dus het kan wel degelijk  

hou ons op de hoogte!

No Avatar
DestinyAJ on
Naam: DestinyAJ
|
Lid sinds: 28 nov 2011
Oke dank jullie wel.
Weten jullie misschien ook of deze verschijnsellen met een zwangerschap te maken hebben? Of kan het ook iets anders zijn?
Ik heb inmiddels een afspraak gemaakt met mijn huisarts voor aankomende vrijdag.
Ik ben heel benieuwd wat ze gaat zeggen.

No Avatar
sacha26 on
Naam: sacha26
|
Lid sinds: 22 aug 2011
ik lees nu pas eigelijk goed sinds wanneer je een implanon hebt! het kan natuurlijk zijn dat je lichaam ook reageerd doordat je normaal een heftige menstruatie hebt en nu helemaal niks op een beetje oud bloed na!

ik ben benieuwd wat de dokter zegt ik denk namelijk gezien de datum van het plaatsen dat je lichaam reageerd op de implanon

hou ons maar op de hoogte!!!

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

he he,, ik heb nu bijna 3 kwart jaar een inplanol. en ik ben de slaatste 2 weken erg misselijk schtens en heb last van zuur, ik ver lerlies ook bijna dagelijks een beetje bloed.. ik maak me een beetje zorgen.. ik ben namelijk nu pas 16 jaar oude en ik vind kleine kinderen heel leuk maar ik heb niks voor niks een inplanol genomen... ik vroeg me af of dat geen bij werkingen waren maar dat leek me stug na toch wel een tijdje...

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

zover ik weet werkt een implanon maar 3 jaar

No Avatar
Anoniemm on
Anoniem
Naam: Anoniemm

Ik heb een vraag...
Ik heb zo'n 6 weken geleden onveilige seks gehad de jongen is ook in mij klaargekomen ik gebruikte toen nog geen anticonceptie en het gebeurde 2 weken na mijn laatste menstruatie 2 dagen later werd ik meteen ongesteld wat normaal niet hoorde want het was 15 dagen na mijn laatste menstruatie en het duurde maar 3 tot 4 dagen ik heb ook symptonen van een zwangerschap opgezocht en de meeste dingen heb ik ook last van. Nu heb ik een implanon sinds afgelopen dinsdag omdat mn moeder zei dat ik dat het beste kon doen. Kan ik zwanger zijn? En is de implanon schadelijk voor de eventuele ongeboren baby?

No Avatar
Eleonora on
Anoniem
Naam: Eleonora

Ik heb sinds maart of april 2015 een implanon laten plaatsen. Ik heb in de tussen tijd maar 1 keer bloed verloren. Alleen sinds een paar dagen geleden krijg ik een raar gevoel in m'n onder buik, een soort kramp maar ook weer niet. Ik heb al heel veel op internet gezocht voor wat het kon zijn. De een zei dat hij te hard Sex heeft waardoor hij je baarmoedermond kan raken, maar het gevoel krijg ik ook tijdens het plassen ook nadat we geen seks hebben gehad. Zou ik zwanger kunnen zijn ?

No Avatar
Ano on
Anoniem
Naam: Ano

Hoi, ik heb hier een vraagje. 2 maanden geleden heb ik een implanon laten plaatsten. Toen ik hem heb laten plaatsen was ik niet ongesteld.. De gynaceoloog zei dat ik eventueel nog een eisprong zou hebben. Ik heb wel seks gehad maar zal niet weten of ik toen vruchtbaar was. Toen ik seks had had ik ook bloed omdat je altid een beetje bloed ga verliezen als je de implanon in heb. Bijwerkingen van de implanon zijn gevoelige borsten heb ik gelezen. Me temperatuur is ook verhoogd en ik heb heel erg rugpijn, misselijk en moet opvallend veel plassen. Ben veder niet meer ongesteld geworden heb alleen een paar druppels donkerbruin bloed. Mijn testen zijn negatief maar misschien maakt mijn lichaam de hcg hormoon wat later aan. Zal ik eventuueel zwanger kunnen zijn?

Pagina's

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

En een paar dagen later had ik het pakketje in mijn handen! Ik hield van de...
Zegt: Klasiena_1990
33283
De eerste regel van mijn schoonheid repertoire, want ik was echt weggeblazen...
Zegt: Olivia1Wouters
33282
Ik ben Debby 19 jaar ik moest nu al 2 dagen geleden ongesteld worden en ik ben...
Zegt: Debby de vos
33280
Hey iemand met het volgende ervaring? Heb een heel lichte periode gehad zoon...
Zegt: Annoniem
33279