Innestelingsbloeding?

Naam: femkejansen
|
Lid sinds 19 apr 2011
Hallo Allemaal, Ik heb een cyclus van ongeveer 27 dagen, afgelopen maandag op dag 19 wilde ik smorgens na het ontbijt na de wc gaan, tot mn verbazing zag ik een paar druppeltjes oud bruin bloed in mn slip zitten! Zou dit innestelingsbloed kunnen zijn? Ik heb die maandag nog beetje last gehad van menstruatieachtige krampjes en nu heb ik er ook nog een klein beetje last van. Wel heb ik zondag avond nog sex gehad, maar lijkt me niet dat het daar van kan komen toch? aangezien ik nog niks in mn slip had zitten toen ik wakker werd. Hoop dat 1 van jullie mij kan helpen! alvast bedankt

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

No Avatar
wennie81 on
Naam: wennie81
|
Lid sinds: 23 okt 2010

Als ik het goed begrijp ben je nu alweer een week verder of niet?
Ik zou afwachten of je menstruatie op gang komt. Als je altijd heel regelmatig bent, dan weet je wanneer dat is. Zo nee, of weer alleen een heel klein beetje, dan kan het inderdaad een innestelingsbloeding zijn.

Ik ga er ook vanuit dat je bezig bent met zwanger worden, ik weet niet hoe lang je al bezig bent. Maar als je bijv net gestopt bent met de pil, kan het ook een soort doorbraakbloeding zijn. Hoe moeilijk het dus ook is, je zal echt even geduld moeten hebben, want ook een dokter kan er nu niets van zeggen.

No Avatar
femkejansen on
Naam: femkejansen
|
Lid sinds: 19 apr 2011
Nee hoor ben nu geen week verder, ik heb dit berichtje afgelopen dinsdag geplaats. Volgende week zou ik dus ongesteld moeten worden.
Ik ben al een beste tijd gestopt met pil omdat we graag een kindje willen.

No Avatar
joke23 on
Naam: joke23
|
Lid sinds: 11 mei 2011
hallo iedereen
ik ben 23 jaar en vanaf 1 jan 2011 gestopt met de pil ben al 2 weken misselijk en nu last van mijn borsten en buik
ik moet zaterdag 14 mei ongesteld worden
we hopen dat het nu raak is

No Avatar
Mamalien on
Naam: Eileen
|
Lid sinds: 28 mrt 2011
Hi Joke en Femkejansen,

En is het raak bij jullie? of weten jullie het nog niet?

No Avatar
Goudsbloem on
Naam: Goudsbloem
|
Lid sinds: 31 aug 2011

Grappig, ik ben ook 1januari2011 gestopt met de pil..
hier is het nog niet raak!
tenminste,... ik weet het nog niet echt zeker,
20augustus 1,5dag ongesteld geweest, tenminste ongesteld, beetje rood-bruin bloed..
en het was eerder dan dat ik eigenlijk ongesteld moest worden.
zondag heb ik een test gedaan negatief, en vanmiddag 1,5week nadat ik bloedingen had, weer een test, weer negatief.. nog maar ff afwachten denk ik.

Groetjes

No Avatar
Anoniem on
Anoniem

Hallo allemaal,

Mijn naam is Sabrin en ik ben 34 jaar en heb al een tweeling van 12 jaar.
Ik ben al een tijdje bezig om weer zwanger te worden het wilt niet echt lukken. Wel heb ik een normale cyclus van 28 dagen en anders vanaf 25 dagen. Maar nu ben ik even door de war 30 augustus was mijn eerste menstruatie, bij mij duurde dat 3 dagen en weg was het we zijn 16 dagen verder vanaf mijn eerste ongi en dan heb ik een vreselijke onderbuikpijn en onderrugpijn. Het lijkt op weeen volgende dag 17 september ik heb licht rose bloeding  met dunne slijm en heb lichte onderbuik en rugpijn. Zo de hele dag door en dan in de avond ongesteld geworden met bruine afscheiding vooraf en dan weer weg en dan de volgende dag echt ongesteld geworden ongeveer 4 dagen lang. Nou is het wel zo ik ben een week te vroeg heb dit nooit eerder meegemaakt en ben een lange tijd gestopt met de pil daar heeft niets mee temaken wat dan wel meiden en nog iets ik ben weer een week verder en dan had ik gisteren hevige hoofdpijn en een lopende neus vandaag geen lopende neus meer wel een lichte hoofdpijn en ben heel erg emotioneel en snack naar koffie met wat zoets erbij en voel me rond borsten zijn vol soms een opgezette buik. Wat is dit wie kan mij dat vertellen en nog iets ik ben 1.65 en weeg 74 kg ik wilde nog zo graag afvallen b.v 5 kilo is dit wel verstandig om dit te doen. Ik weet het niet meer want ik voel de hele tijd lichte pij aan mijn onderrug, zou ik nu weer ongesteld worden of was dat het midden in mijn cyclus. Noemen ze dit innestelingbloeding. Groetjes Sabrin

Ontmoet anderen

Ook uitgerekend en vind je het leuk om met anderen in contact te komen? Ontmoet aanstaande moeders die in dezelfde maand zijn uitgerekend als jij. Praat gezellig mee over jullie zwangerschap en deel tips en ervaringen. Ga naar je eigen Maandclub!

Plaats een reactie

Volg ons op social media

Laatste reacties

Mijn hart is vol van vreugde en ik weet niet hoe ik Heer Bubuza moet bedanken...
Zegt: Gabriella Scott
33275
Hoi allemaal.. Ik ben nu 30 wk & 1 dag zwanger en voel me nog steeds super...
Zegt: Samantha Hopmans
33274
gwn pils drinken werkt bij mij goed. groet ragel
Zegt: ragel
33273
hoi bams, ik zou uw kind graag willen overnemen ik weet namelijk hoe het is een...
Zegt: ragel
33272
Over: Gezellig