woman17

Mamievan2 2 jaar geleden 3 reacties

 

Ik heb een zoontje , van 4jaar en heeft een redelijk pittig karakter .

met alles is het een NEE , word ik boos is papa de held . 

Straf je hem lacht hij ermee ... 

Hij zuigt de energie uit me ? 

is dit herkenbaar voor sommige mama s ? 


Pagina 1, reactie 1 t/m 3 van totaal 3 reacties.

woman16

Tiff_mlg 2 jaar geleden

Ohja!! Hier zoontje van 5 jaar net hetzelfde. Als ik hem op straf zet wordt het vaak NOG erger!! 

Dan schopt hij tegen de deur of gooit speelgoed omver.  T gaat soms echt ver. Nu is het op school ook al van kwaad naar erger aan het gaan. Ik word er enorm moedeloos en moe van. Ik kan echt wel huilen met momenten. Natuurlijk laat ik dit niet zien. Heb het gevoel dat ik soms de hele dag moet zeggen doet dit of dat niet. Luister. Wees flink. Hmmm ?

woman17

F87 2 jaar geleden

Hallo Mamievan2,

beetje herkenbaar wel. Mijn zoontje is 2,5, op zich een heel lief kereltje maar kan ook echt van die onuitstaanbare buien hebben. 

Heb ook vaak het gevoel dat ik weinig autoriteit heb over hem en kan ook echt heel erg uitdagen dat je op den duur uit je vel zou springen van frustratie!

Is het met momenten zo of heb je het gevoel dat het echt de hele tijd is? Ik bedoel, zijn er nog momenten dat je kan genieten van hem? Of is het echt bijna altijd frustrerend? En wat zegt je man erover? Herkent hij jouw gevoel een beetje?

warme groetjes

woman8

Cindyke 2 jaar geleden

Hallo ja ik ken het verhaal mijn dochtertje van 3j is ook zo maar dan doe ze tegen haar papa zo en naar haar papa luistert ze ni ze wil niets van haar papa 


Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden