woman5

mamachrissie 2 jaar geleden 1 reactie

 

Hij is eruit!!!

 

Weken geleden was hij al aan het wiebelen. Elke dag een beetje meer. De laatste week zat hij nog maar een klein beetje vast. Eten was best lastig. Het gekke was wel dat het harde stukje chocolade geen probleem was. Maar een zacht stukje bloemkool zorgde opeens voor een grote strijd aan tafel.

Maar nu niet meer! Want vannacht om 3! uur was hij er opeens uit. (Ja, je leest het goed 3 uur ‘s nachts! Pff wie komt er op dit idee)

Dit werd ons duidelijk gemaakt doordat een 6-jarig jongentje heel hard riep: Mama.. hij is eruit!!!!

 

En nu zit mijn grote vent met een gat in zijn mond zo trots als een pauw te wezen. Zijn allereerste tand is eruit. Natuurlijk in een potje gedaan en hij gaat zo mee naar school.

 

Vannacht moet het gebeuren. Hij weet het zeker. De tandenfee komt langs met een centje. Nu moet je weten dat deze mama heeft geprobeerd om dit wezen niet in huis te brengen. We hebben de paashaas en sinterklaas al. De kerstman komt alleen in Amerika volgens de kids dus die komt hier ook niet in huis.

Naïef dat ik was dacht ik dat ik die tandenfee wel tegen kon houden. Maar nee mislukt. In elk kinderfilmpje op tv. Van Casper en Emma tot aan Paw Patrol verliest er wel iemand een tand. En ja hoor als deze onder het kussen wordt gelegd dan ligt er de volgende dag geld of een cadeautje. Dan heb je natuurlijk ook op school nog de andere kinderen die al eerder waren met een tand wisselen. En dan kwam mijn zoontje weer thuis met grote verhalen. Tim heeft 20 cent gekregen mama. Tim heeft wel 1 euro gekregen.

Als ouders moet je dan wel met een goede reden komen om hierin niet mee te doen. Daar heb ik als mama soms wat problemen mee.. met een goede reden komen.

 

Vanavond ligt er hier een tand onder een kussen en morgenvroeg.. dan ligt er vast wel iets anders. 

Pagina 1, er is 1 reactie.

woman15

Jasmijn 2 jaar geleden

Ja is lastig om dan niet mee te doen in de gekte. Je wilt hem ook niet teleurstellen. smirk

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden