Redactie 1 maand geleden

uitgerekend-in-april
 
Ben jij ook in april uitgerekend? Kijk even bij onze maandclubs en kom in contact met anderen die ook zijn uitgerekend in april.

 

Ben je uitgerekend in april en kun je niet wachten tot je kindje ter wereld komt om kennis te maken met het unieke mensje? Misschien dat je dan alvast gebruik wilt maken van de mogelijkheid om de eigenschappen van het mogelijke sterrenbeeld van je kindje te leren kennen. Als je uitgerekend bent in de maand april, dan bestaat de kans dat je een Ram ter wereld brengt voor 21 april of een Stier vanaf 21 april.

Sterrenbeeld Ram of sterrenbeeld Stier?

Elk van de twaalf sterrenbeelden vormt de basis van de zogenoemde Westerse astrologie, waaruit onder meer kenmerken van de persoonlijkheid en karaktertrekken naar voren komen. Krijg je een Ram als kindje, dan kun je rekenen op een krachtig persoonlijkheidje, dat soms het nodige ongeduld kent. Krijg je een kindje met het sterrenbeeld Stier, dan krijg je juist een geduldig kindje met een evenwichtig karakter. Uitgerekend zijn in de maand april is natuurlijk een fantastische periode. De koude winter is net achter de rug en alles in de natuur bloeit volop. Het is dan ook zeker aan te raden om er met je kindje op uit te trekken met de wandelwagen en heerlijke wandelingen te maken.

Chinees dierenteken

Heb je al eens van Chinese geslachtsbepaling gehoord en ben jij nieuwsgierig of je in de maand april een meisje of een jongen op de wereld zet? Kijk dan eens op de Chinese geslachtskalender om een, overigens niet wetenschappelijke onderbouwde, voorspelling te doen. Naast de oude methode van Chinese geslachtsbepaling is het ook interessant om te zien welk Chinees dierenteken je kindje zal krijgen. Dat je uitgerekend bent in de maand april is minder van belang, want bij het Chinees dierenteken zal vooral het betreffende maanjaar van belang zijn. 2013 zal bijvoorbeeld het jaar van de Slang worden en in het maanjaar 2012 zal de Draak centraal staan. Uitgerekend in april 2011? Dan is je kindje volgens de Chinese dierenriemtekens een Konijn, dat overigens ook wel wordt omschreven als Haas of Kat. Ook deze dierentekens kennen elk unieke karaktertrekken, die toe te schrijven zijn aan het maanjaar, waarin je kindje is geboren.

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden