woman1

Mona 2 jaar geleden 4 reacties

 

Dag lieve mama's, 


Ik vroeg me af of er mama's zijn die ervaring hebben met zwanger zijn tijdens de warme dagen? 

Ikzelf ben namelijk in Juni uitgerekend en ben enorm bang dat ik veel vocht ga vast Houden , zijn hier tips voor om het bv te verminderen ? 

Alvast bedankt, ?

Pagina 1, reactie 1 t/m 4 van totaal 4 reacties.

woman5

DeborahBS 2 jaar geleden

Hallo Mona.

Ik was afgelopen jaar 2 juni bevallen. Ik had vanof vorig jaar april town het zulk mooi weer werd heel erg last van vocht. Zo erg dat ik geen slippers meer aan kon en mijn huid stond op knappen zeg maar. Hoe meer ik bewoog hoe erger het werd, daardoor ook het advies van de verloskundige veel te drinken en met benen omhoog te liggen en er maar aan toe te geven. Ze zat zelf te denken de bevalling eerder op te wekken ivm de hoeveelheid vocht die ik vast hield. Gelukkig is de kleine meid gezond en wel zelf 3 weken eerder geboren. Maar veel drinken is wel beste. Er zijn allemaal verhalen over ananas enzo en alles zal een beetje helpen, maar als je veel hebt helpt niks meer. Alleen rust. Maar tuurlijk verschilt dat alles per persoon.  Ik wil je verder een fijne zwangerschap wensen en lekker genieten. 

Gr. 

7196ba810d434925b88dd893a99653ac

Pandabeer 2 jaar geleden

Hi Mona,

Ik heb een zoontje die geboren is tijdens een hittegolf haha. Het viel me echt enorm mee. Ik denk dat je je er nu meer zorgen om maakt dan t moment dat het gebeurt. Lekkere luchtige dingen aan die niet kleven en slippers. 

Veel douchen werkte bij mij.


nu uitgerekend in juni maar ik maak me niet druk. We kunnen daarna heerlijk naar buiten zonder dikke sjaal/ muts etc aan. Daar zijn andere dames jaloers op! 

35fbf82a14c089617d10c89f38a64077

Dorien 2 jaar geleden

Ik ben ook bang dat ik veel vocht ga vasthouden.. Ik drink sowieso al wel veel water, ik weet niet wat je er verder nog aan kan doen..

Wanneer moet je normaal bevallen? Ik ben uitgerekend op 27 juni smiley

woman3

Bellamy 2 jaar geleden

Hi Mona, herkenbaar om hoogzwanger te zijn tijdens de warme dagen, maar ik had nooit last van vocht vasthouden.  Bij mijn tweede kind was ik uitgerekend in augustus en nu zwanger van ons derde kindje ben in juli uitgerekend. Mijn ervaring was gewoon doen wat jij goed bij voelt en blijft bewegen hoe dan ook. Veel drinken en het zal vast goed komen. Sterker nog probeer goed te luisteren naar je lichaam want je lichaam weet het beste wat ie wil en niet wil.  Veel sterkte en ook genieten van dat wondertje!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden