woman2

Redactie 2 jaar geleden 2 reacties

 

Ben jij ook uitgerekend in maart 2019? Dan ben je van harte welkom bij de “maandclub maart 2019”. Dit is dé plek waar we elkaar vinden voor informatie, hulp, steun en vriendschap. Stel je even voor door te reageren op dit onderwerp.

Pagina 1, reactie 1 t/m 2 van totaal 2 reacties.

woman4

Shirr 2 jaar geleden

Wat lief van je Carola! Daar ga ik ook vanuit! De placenta is nu gelukkig ver genoeg aan de kant dus als het goed is weer gewoon via de natuurlijke weg bevallen! Volgende week even naar het ziekenhuis voor een GBS test (streptokok bacterie). En over twee weekjes de liggings echo! 

woman4

Shirr 2 jaar geleden

Hoi allemaal!


Ik ben vandaag 31 weken zwanger van ons meisje! Ik ben 3-3-2019 uitgerekend, we hebben al een zoontje, hij is in Maart 2,5 jaar! Dit is mijn vijfde zwangerschap, dus het heeft allemaal even geduurd maar nu mogen we binnenkort éindelijk ons tweede wondertje verwelkomen. Bij mijn zoon ben ik bevallen na een zwangerschapsduur van 36+1, dus ik ben erg benieuwd wanneer ons dochtertje zich gaat aankondigen, ik hoop wel pas na de 37e zwangerschapsweek. 


Ik wens jullie allemaal vast een fijne jaarwisseling toe en hoop jullie allemaal eens te spreken en ervaringen uit te wisselen!


Groetjes

705c0ae9bb01c2e9548f4b780d4a3822

Carola_de_j 2 jaar geleden

Hallo Shirr,

Welkom. Ik weet zeker dat het goed gaat komen deze keer. 2019 wordt jouw jaar ;-)

Groetjes Carola

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden