redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

op-vakantie-met-je-baby
 

Op vakantie met je baby betekent vaak dat je voor een minder avontuurlijke reis zult kiezen, dan wanneer je alleen met je partner op vakantie zou gaan. Dat geldt natuurlijk ook voor het op vakantie gaan tijdens je zwangerschap. Op vakantie met je baby gaan zorgt voor een heerlijke tijd, waarin je alle aandacht voor elkaar en je kindje hebt. Om het jezelf makkelijk te maken kun je zelfs een compleet verzorgde kindvriendelijke vakantie zoeken en boeken. Maar je kunt natuurlijk ook zelf alles in eigen hand nemen en op zoek gaan naar een leuke bestemming om daar een vakantiehuis te huren of een hotel te boeken, waar je dan met eigen vervoer of per vliegtuig naar toe kunt reizen.

Waar ga je heen?

In principe kun je op vakantie met je baby overal naar toe. Zo zijn er zeker ouders, die de baby in een draagrugzak meenemen op een wandelvakantie. En kun je zelfs naar verre bestemmingen als de Verenigde Staten vliegen. Het is maar net de vraag waar jouw voorkeur naar uit gaat. Misschien ga jij wel liever kamperen als je op vakantie gaat met je baby. Of verblijf je liever in een luxe hotel. Het maakt niet uit waar je op vakantie met je baby naar toe gaat als je maar geniet van de tijd met elkaar.

Waar moet je aan denken?

Het is natuurlijk wel belangrijk dat op de plaats van bestemming voorzieningen voor je baby aanwezig zijn. Zijn er bijvoorbeeld winkels in de omgeving van je accommodatie gelegen, waar je luiers, fruithapjes en andere producten voor je baby kunt kopen? Als dat niet het geval is, moet je zelf een voorraad meenemen. Ook in de accommodatie is het handig als er een kinderbedje aanwezig is, waarin je baby veilig kan slapen. En een kinderstoeltje als je kindje al rechtop kan zitten. Ga je naar een zonnig land op vakantie met je baby, zorg er dan voor dat je kindje goed beschermd wordt tegen de zon. Een parasol op de kinderwagen, een hoofddeksel op het strand en zonnebrandmiddel kun je daarvoor gebruiken. 

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden