woman4

MamavanNelis 2 jaar geleden 1 reactie

 

Misschien helemaal niet iets voor hier hor maar niet geschoten is altijd mis... Onze zoon heeft sinds 22 november  een urostoma toen was Nelis 4 maanden zijn hier misschien moeders waarvan hij kindje dit ook heeft! Merk heel erg aan mezelf da ik lot genoten zoek om dingen uit te wisselen maar tot nu toe nog niks vaak gaan de forums over darm stoma’s en zijn het vaak volwassenen of oudere kinderen boven de 4 onze zoon is nu 6,5 maand 

Pagina 1, er is 1 reactie.

74072597c9c85efae69ec7483fb60495

Mirthe75 2 jaar geleden

Hallo mama van Nelis,

Wat vervelend voor Nelis en jullie gezin. Onze zoon heeft ook een zeldzame aandoening en ik begrijp dat het lastig kan zijn om dan lotgenoten te vinden om eens mee te praten. Ik hoop voor je dat er hier nog iemand is met wie je in contact kan komen. Wellicht kun je ook je arts vragen of er lotgenoten uit je omgeving onder behandeling zijn die wellicht open staan voor contact?

Heel veel sterkte en succes!

Dit is niet ok!

Als je iets tegenkomt waarvan je denkt dit hoort niet op het forum thuis. Laat het ons weten, dan kunnen we actie ondernemen. Klik op onderstaande knop als er iets mis is op de huidige pagina. Alsvast bedankt, zo houden we het forum schoon en gezellig!

 
Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden