Redactie 1 jaar geleden Geen reacties

maandclubs
 

Heb jij wel eens een dildo gekocht? Of vind je dat toch een beetje spannend? Best veel vrouwen vinden het kopen van een dildo een grote stap. Maar dat is natuurlijk nergens voor nodig! Je eigen genot is niks om je voor te schamen. En met de online mogelijkheden van tegenwoordig is een dildo kopen weer net een stapje makkelijker. Je hoeft geen seksshop meer in te lopen als je dat niet wil.

Of je nou single bent, of samen met je partner wat nieuws wil proberen, een dildo zorgt in alle gevallen voor veel plezier. Je hebt ze in alle vormen en maten. Voor iedereen zit er wel iets tussen. Misschien heb je al wel eens iets uitgeprobeerd en misschien denk je na over jouw allereerste dildo. Ga op zoek naar wat er bij jou past. Experimenteren is alleen maar leuk!

Waarom zou je een dildo kopen?

De vraag zou moeten zijn: waarom zou je geen dildo kopen? We hoeven je vast niet uit te leggen dat orgasmes een fantastische ervaring zijn, maar wist je ook dat ze je gelukkiger en minder gestrest maken? Volgens verschillende onderzoeken zijn orgasmes zelfs goed voor je gezondheid! Met een dildo kan je jezelf heerlijk stimuleren en ontdekken wat je fijn vindt. En natuurlijk is het ook een leuk speeltje waar jouw partner je mee kan verwennen. Een beetje extra spanning in de slaapkamer kan nooit kwaad toch?

Is het kopen van een dildo geen taboe?

Er heeft lang een taboe gelegen op het kopen van dildo's. In de vorige eeuw werd masturbatie nog als een zonde gezien en vooral over het seksuele genot van vrouwen werd nauwelijks gepraat. Gelukkig is de laatste decennia op dat gebied veel veranderd. Er is veel meer aandacht voor seksuele voorlichting en het ontdekken van seksualiteit voor zowel mannen als vrouwen. Ook vrouwen genieten van seks en willen experimenteren en uitproberen. En dat is tegenwoordig geen taboe meer! Als jij een dildo koopt, zal dan ook niemand daar gek van opkijken (tenzij ze nog in de vorige eeuw zijn blijven hangen). En bestel je online? Dan ontvang je een discreet pakketje meteen bij jou thuis.

Wat zijn de mogelijkheden?

Het leuke aan alle soorten dildo's? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je op zoek naar een levensechte ervaring, dan heb je een ruime keuze uit realistische dildo's. Verkrijgbaar met of zonder balzak. En, in tegenstelling tot bij het echte werk, kies je precies het formaat dat jij fijn vindt. Je kunt zelfs kiezen voor spuitende dildo's. Vul ze met glijmiddel, water of nep sperma en de ervaring is levensecht. Natuurlijk hoeft je dildo niet per se realistisch te zijn. Ze zijn er in allerlei vormen en maten, in huidskleur, maar ook in allerlei vrolijke kleurtjes. Ook dildo's met een vibratiefunctie zijn populair. Zo geniet je van nog meer stimulatie.

Hoe gebruik ik de dildo?

Je ontvangt elke dildo met een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Daarin lees je hoe je hem gebruikt en ook hoe je hem goed onderhoudt. Je kunt dildo's veilig inbrengen. Het is natuurlijk ook ontdekken op welke manier je het meest van jouw dildo geniet. Dat is voor iedereen anders! Je kunt ervoor kiezen om jouw dildo met glijmiddel te gebruiken. Dat kan het gebruik nog fijner maken. Zeker als je nog weinig ervaring hebt met dildo's kan dit het inbrengen makkelijker maken.

Kies jouw favoriet!

Wil jij graag een keer een dildo proberen? Ga dan op zoek naar een model wat bij je past en bestel er een die jou fijn lijkt! Er is een ruime keus en er zijn veel verschillende varianten te koop. Ga lekker experimenteren en genieten van seks. We zijn benieuwd naar je keuze en je ervaringen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden