redactie

Redactie 2 jaar geleden Geen reacties

alles-over-gezond-eten-als-je-zwanger-bent
 
 

Het boek met de titel Alles over gezond eten als je zwanger bent, neemt twijfels weg bij aanstaande moeders over het voedingspatroon, gezond eten en fit blijven tijden de zwangerschap. Gezond leven is tijdens de zwangerschap natuurlijk extra belangrijk en daarvoor is dit boek bij uitstek geschikt.

Bestel het boek bij Bol.com

Het boek "Gezond eten als je zwanger bent" is te koop bij Bol.com. Sommige boeken zijn ook goedkoop tweedehands te bestellen via Bol.com. Kijk even op de website van bol.com voor meer informatie. 

 

Gezond en lekker eten

In het boek wordt uitgebreide informatie gegeven over gezond leven tijdens de zwangerschap. Een gezond voedingspatroon is daarbij uiteraard van groot belang. Fit blijven tijdens de zwangerschap vindt namelijk de basis in gezond eten. Maar wat is nu precies gezonde voeding tijdens de zwangerschap en welke voedingsmiddelen kun je beter niet nemen? Op al deze vragen wordt antwoord gegeven in het boek. Ook fabeltjes omtrent het eten tijdens de zwangerschap zullen aan de orde worden gesteld. Verder leer je dat gezond eten tijdens de zwangerschap ook lekker eten kan betekenen.

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die een reactie toevoegd?

 

 

Login of meld je aan!

Login

Login om te kunnen reageren of nieuwe onderwerp aan te maken.

Login

Aanmelden

Meld je aan om je reageren en ervaringen te delen met andere moeders.

Aanmelden